autor:

LARISA

» » Fripturi

Frigaruie

Autor: LARISA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LARISA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 noiembrie 2009

Ingrediente
750 gr came de vaca, 750 gr carne de porc, 100 g ceapa, 250 g rosii, 1/2 lamaie, sare, verdeata.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Carnea se portioneaza in bucati mici de cca 6 la portie. Ceapa se curata, se spala si se taie rondele; rosiile se curata, se spala si se taie rondele; lamaia se taie si ea felii subtiri. Se pregatesc frigaruile de sirma unse cu putina grasime si se infig pe fiecare frigare rinduri alternative cu bucati de carne,ceapa, rosii. Frigaruia astfel pregatita se pune pe gratarul incins, uns cu grasime. In timpul frigerii, se intorc pe toate partile. Cind sint gata, se sareaza dupa gust si se asaza pe platou sau pe farfuria de servire cu garnitura de cartofi la cuptor, felii de lamie, rondele de ceapa si rosii. Se pot pregati frigarui si cu bucati de carne de ovine, alternind cu ficat, ciuperci, maruntaie de miel etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigaruie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Muschi de vita cu sos de rosii si rodie

Muschi de vita cu sos de rosii si rodie

Bucata de muschi se taie in doua,apoi se preseaza cu mana(nu se bate). Intr-o tigaie,se incinge

6 voturi    8 comentarii
20 min
Fripturi
PIEPT DE PUI CU CARTOFI LA DUBLETTA

PIEPT DE PUI CU CARTOFI LA DUBLETTA

Pieptii de pui se spala, se portioneaza, se sareaza, se pipereaza si condimenteaza dupa gust si se

13 voturi    12 comentarii
45 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2009

    Foarte buni

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 750 gr came de vaca
  • 750 gr carne de porc
  • 100 g ceapa
  • 250 g rosii
  • 1/2 lamaie
  • sare
  • verdeata.

Raporteaza reteta

Retete
de LARISA
Salata greceasca

Salata greceasca

Salata se spala se curata si se taie fisii late de 2 cm. Ouale se fierb tare si se lasa la racit

12 voturi    4 comentarii
20 min
Salate reci
Pizza casei

Pizza casei

: Se freaca drojdia cu o jumatate lingurita de zahar pana cand se lichefiaza. Se dilueaza cu laptele

12 voturi    5 comentarii
2h
Paste si pizza
Ciorba cu taitei de casa

Ciorba cu taitei de casa

Oasele se spala si se pun la fiert intr-o olala cu 2 l apa. Daca la inceputul fierberii apare spuma,

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Foarte buni

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de vin