Carnea se portioneaza in bucati mici de cca 6 la portie. Ceapa se curata, se spala si se taie rondele; rosiile se curata, se spala si se taie rondele; lamaia se taie si ea felii subtiri. Se pregatesc frigaruile de sirma unse cu putina grasime si se infig pe fiecare frigare rinduri alternative cu bucati de carne,ceapa, rosii. Frigaruia astfel pregatita se pune pe gratarul incins, uns cu grasime. In timpul frigerii, se intorc pe toate partile. Cind sint gata, se sareaza dupa gust si se asaza pe platou sau pe farfuria de servire cu garnitura de cartofi la cuptor, felii de lamie, rondele de ceapa si rosii. Se pot pregati frigarui si cu bucati de carne de ovine, alternind cu ficat, ciuperci, maruntaie de miel etc.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii