autor:

LARISA

» » Fripturi

Frigaruie

Autor: LARISA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LARISA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 noiembrie 2009

Ingrediente
750 gr came de vaca, 750 gr carne de porc, 100 g ceapa, 250 g rosii, 1/2 lamaie, sare, verdeata.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Carnea se portioneaza in bucati mici de cca 6 la portie. Ceapa se curata, se spala si se taie rondele; rosiile se curata, se spala si se taie rondele; lamaia se taie si ea felii subtiri. Se pregatesc frigaruile de sirma unse cu putina grasime si se infig pe fiecare frigare rinduri alternative cu bucati de carne,ceapa, rosii. Frigaruia astfel pregatita se pune pe gratarul incins, uns cu grasime. In timpul frigerii, se intorc pe toate partile. Cind sint gata, se sareaza dupa gust si se asaza pe platou sau pe farfuria de servire cu garnitura de cartofi la cuptor, felii de lamie, rondele de ceapa si rosii. Se pot pregati frigarui si cu bucati de carne de ovine, alternind cu ficat, ciuperci, maruntaie de miel etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigaruie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura din piept de curcan

Friptura din piept de curcan

Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat

0 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
File de vitel cu garnitura de legume.

File de vitel cu garnitura de legume.

Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider

9 voturi    6 comentarii
35 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2009

    Foarte buni

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 750 gr came de vaca
  • 750 gr carne de porc
  • 100 g ceapa
  • 250 g rosii
  • 1/2 lamaie
  • sare
  • verdeata.

Raporteaza reteta

Retete
de LARISA
Salata greceasca

Salata greceasca

Salata se spala se curata si se taie fisii late de 2 cm. Ouale se fierb tare si se lasa la racit

13 voturi    4 comentarii
20 min
Salate reci
Pizza casei

Pizza casei

: Se freaca drojdia cu o jumatate lingurita de zahar pana cand se lichefiaza. Se dilueaza cu laptele

12 voturi    5 comentarii
2h
Paste si pizza
Ciorba cu taitei de casa

Ciorba cu taitei de casa

Oasele se spala si se pun la fiert intr-o olala cu 2 l apa. Daca la inceputul fierberii apare spuma,

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Foarte buni

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de vitel in marinata cu mustar