autor:

licu pop

» » Mancaruri cu carne

Frigrarui de carnat cu legume

Autor: licu pop (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: licu pop (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 mai 2010

Ingrediente
Carnat trandafir 3 buc, 3 morcovi intregi, rosii cherii, 3-4 cepe mici(arpagic), bacon feliat, muschi feliat in lung, ardeu rosu 2 ardei verzi, 4-5 buc slanina de porc, ceapa verde 3 fire partea alba, 2 gr cascaval, o lad..... sticla de bere

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

4 voturi

Mod de preparare

Se ia carnatul si se taie in felul urmator:
cu un cutit se taie in lungimea lui lasand cate un cm de fiecare parte(trebuie sa iasa ca un buzunar).Taiem ceapa verde (partea alba)in lung si o introducem in carnat.Ardeul il taiem subtire si il punem in carnat la fel taiem o bucatica de cascaval si tot in carnat o punem.Carnatul in infasuram cu felii de bacon.
Morcovul il fierbem aldente in apa cu sos de chili.
In 3 bete de frigarui fixam carnatul,ardeul,muschiul,rosiile,slanina ,morcovul,ceapa.
Le punem pe gratar la caldura indirecta,punand la un interval regulat(7-8min)bere in dechizatura carnatului.
Se tine pe gryl pana ce capata o culoare aurie si o consistenta crocanta.Restul beri se bea de bucatar...pofta buna la gryl!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigrarui de carnat cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu smantana

Pui cu smantana

Copanelele se spala si li se ia pielea.Cui ii place poate sa lasa si pielea.Se pun in tigaie cu putin

8 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui tikka masala

Pui tikka masala

In uleiul incins se caleste pieptul de pui (taiat in cuburi) pana se rumeneste. In alta tigaie

7 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Axente Luca , 05 februarie 2015

    Doamne, când o să învăţăm limba română?

  • Fara foto

    Estera Flori (Chef de cuisine) , 08 mai 2010

    foarte interesanta reteta

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

    Un deliciu!

    • Fara foto

      monika81 , 07 mai 2010

      arata bn

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

      Foarte bine arata!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

      alaaa ce bunatateee....

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

      Ce bunatati ai pregatit aici...!!!!Foarte frumos ,si legume si carne...bea tu bere cat vrei ,ca restul cu siguranta au ales carnatii...!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

      Mai ai?arata super si este un deliciu dupa cate ai pus!!!

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 05 mai 2010

      gustos...nimic de zis...dar va trebui sa facem multa miscare sa scapam de atatea calorii...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 mai 2010

      O bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

35 min

4 voturi

Ingrediente

  • Carnat trandafir 3 buc
  • 3 morcovi intregi
  • rosii cherii
  • 3-4 cepe mici(arpagic)
  • bacon feliat
  • muschi feliat in lung
  • ardeu rosu 2 ardei verzi
  • 4-5 buc slanina de porc
  • ceapa verde 3 fire partea alba
  • 2 gr cascaval
  • o lad..... sticla de bere

Raporteaza reteta

Retete
de licu pop
varza la cuptor cu carnat de casa

varza la cuptor cu carnat de casa

carnatul si costita se prajesc in ulei pana capata o crusta lucioasa pe urma se toarna berea pana

8 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata de boeuf...de post

Salata de boeuf...de post

Toate legumele se fierb in apa si se taie cuburi ca la orice salata.Se pune sare piper,knor de legume

16 voturi    7 comentarii
1h
Retete de post
Tort de mere  cu visine si jeleu

Tort de mere cu visine si jeleu

12 linguri de zahar se caramelizeaza apoi se intinde pe maginile tavi.Merele se curata de coaja se

3 voturi    4 comentarii
2h
Torturi

Estera Flori (Chef de cuisine)

foarte interesanta reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tocanita de maruntaie de miel