autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu carne

Friptura asortata (pasare, porc)

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 septembrie 2010

Ingrediente
2 pulpe intregi, mari de gaina, 400-500 g costita de porc proaspata, vegeta, sare, piper, boia, cateva rosioare (eu am avut la rezerva din congelator, am folosit 7 rosioare), cativa catei de usturoi, frunze de patrunjel verde.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Pt ca cele 2 pulpe erau cam mari le-am portionat, obtinand 2 pulpe superioare si 2 inferioare. Costita am taiat-o bucati de-a lungul osului. Am asezat carnea spalata intro tava cu hartie de copt, am condimentat-o, am adaugat rosioarele, verdeata, am acoperit tava cu staniol si am dat-o la cuptor vreme de 1 h si vreo 30 minute. Inainte de a fi gata cu 10 minute, se scoate folia sa se rumeneasca fripturica. Am servit alaturi de cartofi noi la cuptor (peste care am razuit cas de oaie deosebit de gustos) si salata de cruditati (rosii, ceapa, castraveti).
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura asortata (pasare, porc)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mussaka

Mussaka

1)Taie vanata si cartofii rondele.Vinetele se cond.cu sare si se lasa jumate de ora...se spala si

7 voturi    18 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpa de curcan glazurata picant

Pulpa de curcan glazurata picant

Pulpa de curcan,se spala ,se sterge de apa cu ajutorul unui prosop absorbant si apoi se condimenteaza

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 septembrie 2010

    Nu se mai adauga apa, rosiile lasa putina zeama, apoi carnea de porc are ceva grasime si toate sunt suficiente sa se prepare carnea. Multumesc pt comentariu.

  • costy hunny

    costy hunny (Chef de cuisine) , 07 septembrie 2010

    Foarte gustos arata!!!!!!felicitari.se adauga si apa sau se lasa asa cum ai descris si se face in suc propriu?

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 2 pulpe intregi
  • mari de gaina
  • 400-500 g costita de porc proaspata
  • vegeta
  • sare
  • piper
  • boia
  • cateva rosioare (eu am avut la rezerva din congelator
  • am folosit 7 rosioare)
  • cativa catei de usturoi
  • frunze de patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

12 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Nu se mai adauga apa, rosiile lasa putina zeama, apoi carnea de porc are ceva grasime si toate sunt suficiente sa se prepare carnea. Multumesc pt comentariu.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Copanele de pui cu cartofi noi la cuptor