Reteta postata pe: 06 septembrie 2010
Ingrediente
2 pulpe intregi, mari de gaina, 400-500 g costita de porc proaspata, vegeta, sare, piper, boia, cateva rosioare (eu am avut la rezerva din congelator, am folosit 7 rosioare), cativa catei de usturoi, frunze de patrunjel verde.
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Pt ca cele 2 pulpe erau cam mari le-am portionat, obtinand 2 pulpe superioare si 2 inferioare. Costita am taiat-o bucati de-a lungul osului. Am asezat carnea spalata intro tava cu hartie de copt, am condimentat-o, am adaugat rosioarele, verdeata, am acoperit tava cu staniol si am dat-o la cuptor vreme de 1 h si vreo 30 minute. Inainte de a fi gata cu 10 minute, se scoate folia sa se rumeneasca fripturica. Am servit alaturi de cartofi noi la cuptor (peste care am razuit cas de oaie deosebit de gustos) si salata de cruditati (rosii, ceapa, castraveti).
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura asortata (pasare, porc)" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Feliile de piept se bat bine si se pune pe ele sare si piper.
Din ciuperci facem o tocanita cu putina
25 voturi
6 comentarii
1h
Fiecare etapa a Turului Frantei trece printr-o regiune caracterizata si de savoarea culinara locala
27 voturi
10 comentarii
2h 15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate