autor:

Cely Snijec

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

FRIPTURA CU DULCEATA DE ARDEI IUTE

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 noiembrie 2013

Ingrediente
1kg carne de porc, o ceapa, 3 catei de usturoi, sare, piper, enibahar si nucsoara macinate,foaie de dafin, boabe de piper, enibahar, coreandru, dulceata din ardei iute, rozmarin, un pahar de vin alb, o cana apa, 2-3 linguri ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 2h

7 voturi

Mod de preparare

Condimentez carnea cu amestecul de piper, sare, enibahar, ncsoara macinate, las la frigider pentru o ora doua.
Incing un vas cu ulei,rumenesc bucata de carne pe ambele parti, apoi adaug celelalte ingrediente, apa, vinul si le dau la cuptor. Intorc periodic. Cand carnea este patrunsa,strecor sosul. Cu ajutorul unei pensule intind uniform dulceata de ardei iute peste bucata de friptura, asez in vasul cu sos strecurat si mai dau la cuptor pentru cateva minute.Putem pregati friptura din timp si inainte de servire o incalzim tapetata cu dulceata de ardei iute. Servim ornata cu rozmarin proaspat.
Daca ti-a placut reteta noastra "FRIPTURA CU DULCEATA DE ARDEI IUTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Specialitate de pui cu legume gratinate

Specialitate de pui cu legume gratinate

Inlaturam pielita de pe pulpe si le dezosam. Se poate folosi si piept de pui in loc de pulpe. Pulpele

9 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Parjoale moldovenesti

Parjoale moldovenesti

Carnea tocata se amesteca cu ceapa, morcovul, usturoiul si verdeata (care in prealabil au fost maruntite

26 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Snijec Cely , 08 februarie 2015

    Va recomand doar ardeiul iute nepreparat. Cu aceasta friiptura il servesc eu pe nutritionist si sigur va fi incantat,

  • Fara foto

    Dumitru Craciun , 07 februarie 2015

    aș vrea părerea unui medic de nutriție, dacă merge carnea cu dulceață.

  • Fara foto

    mira (Chef de cuisine) , 30 decembrie 2014

    cred ca are un gust superb

    • Fara foto

      Snijec Cely , 13 octombrie 2014

      super

    • Fara foto

      Snijec Cely , 13 octombrie 2014

      bun

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 07 noiembrie 2013

      tare bunnn:))

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

7 voturi

Ingrediente

  • 1kg carne de porc
  • o ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • enibahar si nucsoara macinate,foaie de dafin
  • boabe de piper
  • enibahar
  • coreandru
  • dulceata din ardei iute
  • rozmarin
  • un pahar de vin alb
  • o cana apa
  • 2-3 linguri ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

mira (Chef de cuisine)

cred ca are un gust superb

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
mancare de porc cu vinete si dovlecei la gratar