autor:

Cely Snijec

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

FRIPTURA CU DULCEATA DE ARDEI IUTE

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 noiembrie 2013

Ingrediente
1kg carne de porc, o ceapa, 3 catei de usturoi, sare, piper, enibahar si nucsoara macinate,foaie de dafin, boabe de piper, enibahar, coreandru, dulceata din ardei iute, rozmarin, un pahar de vin alb, o cana apa, 2-3 linguri ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 2h

9 voturi

Mod de preparare

Condimentez carnea cu amestecul de piper, sare, enibahar, ncsoara macinate, las la frigider pentru o ora doua.
Incing un vas cu ulei,rumenesc bucata de carne pe ambele parti, apoi adaug celelalte ingrediente, apa, vinul si le dau la cuptor. Intorc periodic. Cand carnea este patrunsa,strecor sosul. Cu ajutorul unei pensule intind uniform dulceata de ardei iute peste bucata de friptura, asez in vasul cu sos strecurat si mai dau la cuptor pentru cateva minute.Putem pregati friptura din timp si inainte de servire o incalzim tapetata cu dulceata de ardei iute. Servim ornata cu rozmarin proaspat.
Daca ti-a placut reteta noastra "FRIPTURA CU DULCEATA DE ARDEI IUTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulou din piept de pui cu cascaval si garnitura de fructe

Rulou din piept de pui cu cascaval si garnitura de fructe

Se desfasoara pieptul taindu-l dinspre mijloc spre margini si se bate pe un fund de lemn ud dandu-i

15 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Cordon bleu din piept de pui

Cordon bleu din piept de pui

Atat de mult ne place cordon bleu si m-am mirat ca inca nu am pus reteta pe site. Se poate face in

28 voturi    10 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Snijec Cely , 08 februarie 2015

    Va recomand doar ardeiul iute nepreparat. Cu aceasta friiptura il servesc eu pe nutritionist si sigur va fi incantat,

  • Fara foto

    Dumitru Craciun , 07 februarie 2015

    aș vrea părerea unui medic de nutriție, dacă merge carnea cu dulceață.

  • Fara foto

    mira (Chef de cuisine) , 30 decembrie 2014

    cred ca are un gust superb

    • Fara foto

      Snijec Cely , 13 octombrie 2014

      super

    • Fara foto

      Snijec Cely , 13 octombrie 2014

      bun

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 07 noiembrie 2013

      tare bunnn:))

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

9 voturi

Ingrediente

  • 1kg carne de porc
  • o ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • enibahar si nucsoara macinate,foaie de dafin
  • boabe de piper
  • enibahar
  • coreandru
  • dulceata din ardei iute
  • rozmarin
  • un pahar de vin alb
  • o cana apa
  • 2-3 linguri ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

mira (Chef de cuisine)

cred ca are un gust superb

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pui cu sos de smantana si mamaliguta