autor:

Cely Snijec

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

FRIPTURA CU DULCEATA DE ARDEI IUTE

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 noiembrie 2013

Ingrediente
1kg carne de porc, o ceapa, 3 catei de usturoi, sare, piper, enibahar si nucsoara macinate,foaie de dafin, boabe de piper, enibahar, coreandru, dulceata din ardei iute, rozmarin, un pahar de vin alb, o cana apa, 2-3 linguri ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 2h

12 voturi

Mod de preparare

Condimentez carnea cu amestecul de piper, sare, enibahar, ncsoara macinate, las la frigider pentru o ora doua.
Incing un vas cu ulei,rumenesc bucata de carne pe ambele parti, apoi adaug celelalte ingrediente, apa, vinul si le dau la cuptor. Intorc periodic. Cand carnea este patrunsa,strecor sosul. Cu ajutorul unei pensule intind uniform dulceata de ardei iute peste bucata de friptura, asez in vasul cu sos strecurat si mai dau la cuptor pentru cateva minute.Putem pregati friptura din timp si inainte de servire o incalzim tapetata cu dulceata de ardei iute. Servim ornata cu rozmarin proaspat.
Daca ti-a placut reteta noastra "FRIPTURA CU DULCEATA DE ARDEI IUTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
MANCAREA CIOBANULUI

MANCAREA CIOBANULUI

Carnatii se fac la gratar. Casul si urda se taie felii si se sareaza. Mamaliga se face la foc mic. Cand

33 voturi    16 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Stufat de miel

Stufat de miel

Ceapa si usturoiul verde se taie marunt, la fel si verdeata. Carnea se spala bine si se pune la fiert,

3 voturi    1 comentariu
1h 40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Snijec Cely , 08 februarie 2015

    Va recomand doar ardeiul iute nepreparat. Cu aceasta friiptura il servesc eu pe nutritionist si sigur va fi incantat,

  • Fara foto

    Dumitru Craciun , 07 februarie 2015

    aș vrea părerea unui medic de nutriție, dacă merge carnea cu dulceață.

  • Fara foto

    mira (Chef de cuisine) , 30 decembrie 2014

    cred ca are un gust superb

    • Fara foto

      Snijec Cely , 13 octombrie 2014

      super

    • Fara foto

      Snijec Cely , 13 octombrie 2014

      bun

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 07 noiembrie 2013

      tare bunnn:))

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

12 voturi

Ingrediente

  • 1kg carne de porc
  • o ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • enibahar si nucsoara macinate,foaie de dafin
  • boabe de piper
  • enibahar
  • coreandru
  • dulceata din ardei iute
  • rozmarin
  • un pahar de vin alb
  • o cana apa
  • 2-3 linguri ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

69 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

mira (Chef de cuisine)

cred ca are un gust superb

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

4 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Sarmale cu curcan si varza murata in cuib