autor:

vio.vio

» » Mancaruri cu carne

friptura cu legume la cuptor

Autor: vio.vio (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vio.vio (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 februarie 2010

Ingrediente
1kg ciuperci,4ardeii grasi colorati,3-4 cartofi,1dovlegel,5-6 cateii usturoi,sare,piper,condimente friptura,ulei,1kg carne de care doriti.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se spla sub jet de apa rece si se taie felii mai groase.
Ardeii se spala se curata de seminte si cotoare si se taie felii groase.
Cartofii se curata de coaja se spala si se taie felii.
Dovlegelul se spala si se taie cuburi,usturoiul se curata si se taie feliute suptiri.
Carnea se spala si se taie felii.
Intr-o tava mare de aragaz se pun legumele,usturoiul,carnea,ulei,sare,piper,condimente .
Se pune o folie de aluminiu deasupra si se da la cuptor 20 minute,luom folia si mai lasam 20 minute sa se rumeneasca.
Daca ti-a placut reteta noastra "friptura cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Friptura de porc cu carnaciori si legume la cuptor

Friptura de porc cu carnaciori si legume la cuptor

Se aseaza toate ingredientele intr-o tava,se stropesc cu ulei se adauga condimente,o cana de apa

5 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Friptura de iepure la tigaie cu garnitura de legume la gratar sau cartofi la cuptor

Friptura de iepure la tigaie cu garnitura de legume la gratar sau cartofi la cuptor

Se taie bucati iepurele se pune in tigaie putin ulei, carnea apa cat sa fie pana la jumatea carnii

4 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 1kg ciuperci,4ardeii grasi colorati,3-4 cartofi,1dovlegel,5-6 cateii usturoi,sare,piper,condimente friptura,ulei,1kg carne de care doriti.

Raporteaza reteta

Retete
de vio.vio
bors de peste(somon) 10 portii

bors de peste(somon) 10 portii

Se scot urechile la peste se spala bine si punem la fiert in apa rece,luam spuma si fierbem la foc

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Salam de biscuiţi reţetă cu rahat si stafide

Salam de biscuiţi reţetă cu rahat si stafide

Salam de biscuiţi reţetă cu rahat si stafide Incalzim putin laptele punem cacaua ,untul,rahatul,stafidele,zaharul,esentele

7 voturi    5 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
musaca de cartofi

musaca de cartofi

Cartofi se curata se taie rondele se prajesc in uleisi se lasa la racit. Carnea o calim cu ceapa

5 voturi    5 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Un pranz delicios!

Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Tochitura ca la Focsani