Se taie canea in felii subtiri, se spala si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei. Peste carne se aseaza maslinele, ardeiul taiat rondele. Se stropesc toate cu putin ulei, condimente (piper alb,piper rosu), sare. Peste toate acestea se adauga o cana de apa si se introduce la cuptor timp de 40 min. Dupa 40 min se intoarce carnea pe partea cealalta si se toarne paharul de vin in tava. Se mai lasa la cuptor cam 15 min. Se serveste cu orez sau piure de cartofi. Pofta Buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii