Se taie canea in felii subtiri, se spala si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei. Peste carne se aseaza maslinele, ardeiul taiat rondele. Se stropesc toate cu putin ulei, condimente (piper alb,piper rosu), sare. Peste toate acestea se adauga o cana de apa si se introduce la cuptor timp de 40 min. Dupa 40 min se intoarce carnea pe partea cealalta si se toarne paharul de vin in tava. Se mai lasa la cuptor cam 15 min. Se serveste cu orez sau piure de cartofi. Pofta Buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii