autor:

Camelia Grosu

» » Mancaruri cu carne

Friptura cu sos

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 februarie 2011

Ingrediente
-700g carne de porc, -suc de rosii, -cimbru, -piper, -1 capatana de usturoi, -ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Se pune carnea taiata felii la prajit. Cand este rumenita se pune sucul de rosii, cimbrul si piperul. Se adauga apa ori de cate ori este nevoie pana cand carnea este fiarta. Se adauga usturoiul taiat feliute. Se mai fierbe putin cu usturoiul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura cu sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Friptura de rata cu sos de cirese

Friptura de rata cu sos de cirese

Crestam pulpele si pieptul de rata pe partea cu pielea si le asezonam bine cu piper negru macinat

2 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Friptura de pui cu gomboti ( galuste)si sos vanatoresc

Friptura de pui cu gomboti ( galuste)si sos vanatoresc

Dupa ce s-a racit zarzavatul din supa , se da pe razatoarea mare. Supa se da in clocot cu foaia de

2 voturi    1 comentariu
2h
Sosuri

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 august 2012

    Nu cred ca este cineva caruia sa nu ii placa aceasta bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 iulie 2012

    Este tare gustoasa, imi place.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 iulie 2011

    Foarte buna!

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • -700g carne de porc
  • -suc de rosii
  • -cimbru
  • -piper
  • -1 capatana de usturoi
  • -ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

11 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Sosuri

constanta proca (Chef de cuisine)

Nu cred ca este cineva caruia sa nu ii placa aceasta bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de vitel.