autor:

Camelia Grosu

» » Mancaruri cu carne

Friptura cu sos

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 februarie 2011

Ingrediente
-700g carne de porc, -suc de rosii, -cimbru, -piper, -1 capatana de usturoi, -ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Se pune carnea taiata felii la prajit. Cand este rumenita se pune sucul de rosii, cimbrul si piperul. Se adauga apa ori de cate ori este nevoie pana cand carnea este fiarta. Se adauga usturoiul taiat feliute. Se mai fierbe putin cu usturoiul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura cu sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Friptura de rata cu sos de fructe de padure

Friptura de rata cu sos de fructe de padure

Carnea de rata curatata, spalata, se maseaza cu untura amestecata cu sare,,piper, nucsoara, enibahar,

6 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Gogosari in sos pentru friptura

Gogosari in sos pentru friptura

Gogosari taiati fideluta se oparesc in comozitia facuta din otet, zahar,ulei,sare, pasta de tomate

41 voturi    3 comentarii
30 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 august 2012

    Nu cred ca este cineva caruia sa nu ii placa aceasta bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 iulie 2012

    Este tare gustoasa, imi place.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 iulie 2011

    Foarte buna!

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • -700g carne de porc
  • -suc de rosii
  • -cimbru
  • -piper
  • -1 capatana de usturoi
  • -ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

14 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

16 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Sosuri

constanta proca (Chef de cuisine)

Nu cred ca este cineva caruia sa nu ii placa aceasta bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Curcan in sos de lamaie