autor:

Camelia Grosu

» » Mancaruri cu carne

Friptura cu sos

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 februarie 2011

Ingrediente
-700g carne de porc, -suc de rosii, -cimbru, -piper, -1 capatana de usturoi, -ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Se pune carnea taiata felii la prajit. Cand este rumenita se pune sucul de rosii, cimbrul si piperul. Se adauga apa ori de cate ori este nevoie pana cand carnea este fiarta. Se adauga usturoiul taiat feliute. Se mai fierbe putin cu usturoiul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura cu sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Friptura cu sos de branza feta

Friptura cu sos de branza feta

Se feliaza carnea si se bate usor sa se subtieze putin.Se pune la prajit intr-o tigaie antiaderenta

4 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi
Friptura de porc in sos de bere

Friptura de porc in sos de bere

Incingeti uleiul intr-o cratita incapatoare(care sa o puteti da la cuptor),puneti ceapa si usturoiul

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 august 2012

    Nu cred ca este cineva caruia sa nu ii placa aceasta bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 iulie 2012

    Este tare gustoasa, imi place.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 iulie 2011

    Foarte buna!

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • -700g carne de porc
  • -suc de rosii
  • -cimbru
  • -piper
  • -1 capatana de usturoi
  • -ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

12 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Sosuri

constanta proca (Chef de cuisine)

Nu cred ca este cineva caruia sa nu ii placa aceasta bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Escalop de vitel cu ciuperci