Intr-o cratita adinca si cu fund dublu se incalzeste uleiul.
Bucatile de carne se sareaza si pipereaza si se prajesc in uleiul fierbinte citeva minute amestecind des ca carnea sa nu se prinda de oala.Se adauga la carne prajul si usturoiul,si dupa aceea bastoanele de scortisoara si anis se amesteca mereu dupa care se adauga supa se aduce in stare de fierbere si se face foc mic si se lasa sa fiarba acoperit o ora pina carnea e aproape moale.
Intr-e timp se pregateste pesto la blender sau intr-un bol de macerat adaugind treptat uleiul.
Dupa o ora ce carnea fierbe se adauga cuburile de bostan si se mai fierbe inca zece minute ca bostanul sa se moaie dar nu sa se sfarime.Se imparte in portii si stropeste cu o lingura de pesto pe deasupra.Combinatia dintre pesto si mirodeniile din carne face ca friptura sa aiba un gust deosebit.Iese minunat si cine doreste poate servi si cu orez alb fiert in apa.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii