autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Friptura de carne cu bostan si pesto

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 10 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 10 aprilie 2010

Ingrediente
1kg de carne ca pentru gulas taiat cuburi de2*2, 250 gr de bostan taiat cuburi 2*2, 1pahar de praj taiat felii, 2 bastoane de scortisoara, 2 stele de anis, 2 catei de usturoi, 2 pahare de supa de pasare, 3 linguri ulei, sare si piper macinat proaspat., , ptr pesto, 1/2 pahar de frunze de busuioc, 6 linguri ulei de masline, 3linguri boabe de pin prajite, putin suc de lamaie, putina sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Intr-o cratita adinca si cu fund dublu se incalzeste uleiul.
Bucatile de carne se sareaza si pipereaza si se prajesc in uleiul fierbinte citeva minute amestecind des ca carnea sa nu se prinda de oala.Se adauga la carne prajul si usturoiul,si dupa aceea bastoanele de scortisoara si anis se amesteca mereu dupa care se adauga supa se aduce in stare de fierbere si se face foc mic si se lasa sa fiarba acoperit o ora pina carnea e aproape moale.
Intr-e timp se pregateste pesto la blender sau intr-un bol de macerat adaugind treptat uleiul.
Dupa o ora ce carnea fierbe se adauga cuburile de bostan si se mai fierbe inca zece minute ca bostanul sa se moaie dar nu sa se sfarime.Se imparte in portii si stropeste cu o lingura de pesto pe deasupra.Combinatia dintre pesto si mirodeniile din carne face ca friptura sa aiba un gust deosebit.Iese minunat si cine doreste poate servi si cu orez alb fiert in apa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de carne cu bostan si pesto" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de inimi si pipote de pasare

Tocanita de inimi si pipote de pasare

Se spala pipotele si inimile de pui si se pun intr-o tigaie la prajit in putin ulei. Dupa cca 5 min,

30 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Mancarica de mazare cu gaturi de curcan

Mancarica de mazare cu gaturi de curcan

Gaturile de curcan se spala bine apoi se taie in bucati de marime medie.Se caleste ceapa in ulei

7 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1kg de carne ca pentru gulas taiat cuburi de2*2
  • 250 gr de bostan taiat cuburi 2*2
  • 1pahar de praj taiat felii
  • 2 bastoane de scortisoara
  • 2 stele de anis
  • 2 catei de usturoi
  • 2 pahare de supa de pasare
  • 3 linguri ulei
  • sare si piper macinat proaspat.
  • ptr pesto
  • 1/2 pahar de frunze de busuioc
  • 6 linguri ulei de masline
  • 3linguri boabe de pin prajite
  • putin suc de lamaie
  • putina sare

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

9 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Curcan cu lămâie