autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Friptura de carne cu bostan si pesto

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 10 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 10 aprilie 2010

Ingrediente
1kg de carne ca pentru gulas taiat cuburi de2*2, 250 gr de bostan taiat cuburi 2*2, 1pahar de praj taiat felii, 2 bastoane de scortisoara, 2 stele de anis, 2 catei de usturoi, 2 pahare de supa de pasare, 3 linguri ulei, sare si piper macinat proaspat., , ptr pesto, 1/2 pahar de frunze de busuioc, 6 linguri ulei de masline, 3linguri boabe de pin prajite, putin suc de lamaie, putina sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Intr-o cratita adinca si cu fund dublu se incalzeste uleiul.
Bucatile de carne se sareaza si pipereaza si se prajesc in uleiul fierbinte citeva minute amestecind des ca carnea sa nu se prinda de oala.Se adauga la carne prajul si usturoiul,si dupa aceea bastoanele de scortisoara si anis se amesteca mereu dupa care se adauga supa se aduce in stare de fierbere si se face foc mic si se lasa sa fiarba acoperit o ora pina carnea e aproape moale.
Intr-e timp se pregateste pesto la blender sau intr-un bol de macerat adaugind treptat uleiul.
Dupa o ora ce carnea fierbe se adauga cuburile de bostan si se mai fierbe inca zece minute ca bostanul sa se moaie dar nu sa se sfarime.Se imparte in portii si stropeste cu o lingura de pesto pe deasupra.Combinatia dintre pesto si mirodeniile din carne face ca friptura sa aiba un gust deosebit.Iese minunat si cine doreste poate servi si cu orez alb fiert in apa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de carne cu bostan si pesto" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui napolitan

Pui napolitan

Cepele(curatate),se taie rondele de cca 0,7cm,grosime;apoi se prajesc putin(in ulei de masline),pe

16 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Un altfel de musaca

Un altfel de musaca

Cantitatile sunt in functie de marimea tavii pentru chec. Ceapa se taie marunt si se caleste intr-o

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1kg de carne ca pentru gulas taiat cuburi de2*2
  • 250 gr de bostan taiat cuburi 2*2
  • 1pahar de praj taiat felii
  • 2 bastoane de scortisoara
  • 2 stele de anis
  • 2 catei de usturoi
  • 2 pahare de supa de pasare
  • 3 linguri ulei
  • sare si piper macinat proaspat.
  • ptr pesto
  • 1/2 pahar de frunze de busuioc
  • 6 linguri ulei de masline
  • 3linguri boabe de pin prajite
  • putin suc de lamaie
  • putina sare

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

11 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui cu cartofi la cuptor