autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Friptura de carne cu ciuperci

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Maroc


    Reteta postata pe: 29 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Maroc


Reteta postata pe: 29 octombrie 2009

Ingrediente
11/2- 2 kg de carne de vitel, 1/3 pahar de ulei, 3 cepi taiate cuburi, 6-8 usturoi taiati, sare, piper, boia iute, 1/4 kg de ciuperci proaspate taiate, 1/2 pahar de vin alb demi-sec, , ptr marinada carnei, 1lingura paprica dulce, putin paprica iute, 1/2 lingurita de zahar ,sare, 6-8 usturoi taiati in doua.

Dificultate: Redusa Timp: 2h

7 voturi

Mod de preparare

Intii amestecam toate condimentele ptr marinada.Spalam carnea si o uscam cu hirtie absorbanta,cu un cutit ascutit facem taieturi mici in carne si punem usturoi si o ungem cu mirodeniile pregatite si punem astfel carnea pe un platou o acoperim si lasam la rece ptr 6-12 ore.Dupa ce sa marinat punem intr-o tigaie mare si lata uleiul si prajim putin carnea pe toate partile.Se face focul mai mic si se lasa sa fiarba carnea in sucul ei,se adauga apa cite putin .Se fierbe o ora dupa care se adauga ceapa si usturoiul si se lasa sa mai fiarba pina este carnea moale.Se adauga ciupercile si vinul si se mai lasa sa fiarba 10 minute.Se da la gust si se lasa sa se raceasca.Carnea se taie mai bine cind este rece.Se poate servi gu garnitura de cartofi fierti sau orez alb.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de carne cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Specialitate de pui cu orez salbatic

Specialitate de pui cu orez salbatic

Se pune o olicica la fiert cu sare si un pic de ulei de masline si orezul salbatic cca.15 min.Se

3 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Foietaj cu carne

Foietaj cu carne

Foietajul trebuie sa fie complet decongelat. Curatam si spalam legumele si le taiem bucati mai mici.

43 voturi    22 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2009

    Ce buna trebuie sa fie!

  • Fara foto

    Cely , 01 noiembrie 2009

    Delicioasa

Dificultate

Redusa

Timp

2h

7 voturi

Ingrediente

  • 11/2- 2 kg de carne de vitel
  • 1/3 pahar de ulei
  • 3 cepi taiate cuburi
  • 6-8 usturoi taiati
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • 1/4 kg de ciuperci proaspate taiate
  • 1/2 pahar de vin alb demi-sec
  • ptr marinada carnei
  • 1lingura paprica dulce
  • putin paprica iute
  • 1/2 lingurita de zahar ,sare
  • 6-8 usturoi taiati in doua.

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

9 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

cristina i. (Chef de cuisine)

Ce buna trebuie sa fie!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Musaca cu carne si piure de cartofi