autor:

Anonim

» » Mancaruri cu carne

friptura de carne de pui la tava cu legume

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
carne de pui, ulei, morcovi, ceapa, ,usturoi, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Puii se ung cu ulei , se presara piper si se asaza intr-o tava.Se adauga ceapa,morcovi,usturoi, 100 ml de apa si se frig la cuptor cca 30 min, stropindu-se cu jiul format. Dupa frigere , carnea se portioneaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "friptura de carne de pui la tava cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sunculita afumata cu garnitura de orez si legume

Sunculita afumata cu garnitura de orez si legume

Setaie marunt toate legumele si se calesc in putin ulei, apoi se adauga sunca feliata, se pune un

1 vot    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne
SARMALE BUNE

SARMALE BUNE

Intrun vas, punem carnea tocata, adaugam oul, orezul bine spalat si scurs de apa, ceapa taiata marunt,

22 voturi    19 comentarii
4h 50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Chiftele din carne de porc