autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Friptura de carne la gratar

Autor: Florentina Ramona Stoian (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florentina Ramona Stoian (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 mai 2008

Ingrediente
400 g carne, 10 g unt, 10 g verdeata, 1-2 g sare

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Se bate carnea cu un ciocan de lemn si se frige cate 2-3 minute pe fiecare parte, pe un gratar bine incins. Se micsoreaza focul, pentru ca sa se patrunda si interiorul bucatii de carne. Cand este gata, se adauga sarea , iar din cele 10 g de unt se fac 3 mici perisoare, care se tavalesc prin verdeata fin tocata. Se asaza cate o perisoara de unt in mijlocul fiecareia dintre cele 3 fripturi rezultate din taierea bucatii de carne si se toarna deasupra sucul carnii care s-a scurs pe gratar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de carne la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Se pune orezul la fiert, se rade un ardei si un morcov si se adauga in orez , se lasa sa se fiarba.

10 voturi    2 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu carne
Liseine (specific  arab)

Liseine (specific arab)

Liseinele se spala bine, in cel putin 3 ape, apoi se oparesc (nu se fierb, deoarece se inmoaie repede).

2 voturi    3 comentarii
3h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 09 iulie 2008

    Dupa ce au fost batute bucatile de carne, se fac cu sare si piper.

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

2 voturi

Ingrediente

  • 400 g carne
  • 10 g unt
  • 10 g verdeata
  • 1-2 g sare

Raporteaza reteta

Retete
de Florentina Ramona Stoian
Spaghetti al pomodoro

Spaghetti al pomodoro

Spaghetele se fireb in apa clocotita cu putina sare 7-8 minute, se scurg bine de apa, se stropesc

11 voturi    8 comentarii
25 min
Paste si pizza
piftie din carne de porc

piftie din carne de porc

Se spala si se rad bine cu cutitul picioarele sau capul de porc (daca au par, se pirlesc la flacara).

36 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu carne
icre crap

icre crap

Se fierbe grisul cu apa, astfel incat sa ramana ingrosat. Separat se mixeaza icrele cu ulei, pana

6 voturi    4 comentarii
25 min
Aperitive cu oua
Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Dupa ce au fost batute bucatile de carne, se fac cu sare si piper.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Iepure in sos de rosii