Ingrediente
1 kg ceafa de porc,, , 1 plic cimbru,, , piper negru macinat,, , 100g masline negre,, , 50 g secretul gustului,, , 150 ml vin rosu,, , 1 ardei gras rosu,, , 30 ml ulei,, , 100 g pasta de tomate.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
92 voturi
Mod de preparare
Se aseaza in crestaturi masline si felii de ardei gras rosu.
Se prepara sosul din ulei, paharul de vin rosu, secretul gustului si pasta de tomate.
Se toarna peste friptura.
Vasul se introduce la cuptor timp de 1 ora la foc mediu.
Se serveste cu mamaliguta.
Pofta buna!
silviu , 22 februarie 2010
am incercat reteta si sincer e naspa
valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010
Delicioasa...
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 ianuarie 2010
Delicioasa friptura.E o idee buna cu maslinele
dima sanda , 31 decembrie 2009
facem de multi asa
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2009
Buna reteta!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 august 2009
Cred si eu ca e gustoasa si aspectoasa.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 august 2009
O reteta delicioasa!
Czompa (Chef de cuisine) , 08 august 2009
Felicitari! Imi place cand barbatii gatesc si ii apreciez orice mancare ar face.
Sidy (Chef de cuisine) , 17 aprilie 2009
Trebuie sa fie tare gustoasa... Se poate servi si cu alt fel de garnituri... Dar oare niste mujdei, n-ar fi bun ???
adela , 21 decembrie 2008
Am incercat aceasta friptura, ffff buna!
florin_09nkt , 07 decembrie 2008
Reteta e ok dar aveti mare grija la sare, nu puneti deloc deoarece maslinele sunt sarate, Secretul Gustului e sarat in rest foarte bun merita incercat e buna friptura. Apropo nu va speriati de aspectul din tava la final, GUSTATI!