Cu un cutit lung, se fac niste gauri pe orizontala in cotlet. In gaurile formate se introduc firele de cabanos. Se condimenteaza cotletul si se prajeste pe toate partile, intr-o lingura de ulei, cat sa isi schimbe culoarea.
Ceapa taiata in 4 se pune in tava in jurul cotletului, cu usturoiul si o cana cu apa (sau supa de carne). Se acopera tava cu staniol, si se da la cuptor pentru 1 ora la 250 grade.
Se scoate staniolul, se adauga rosile si vinul, se mai lasa la cuptor pana se rumeneste carnea (se intoarce pe ambele parti).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii