autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Friptura de Craciun

Autor: kati (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: kati (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2009

Ingrediente
- 1,5 kg cotlet de porc, , - 3-4 fire de cabanos, , - 3-4 cepe, , - cativa catei de usturoi, , - 1 cutie de rosii decojite, , - 150-200 ml vin alb.

Dificultate: Medie Timp: 2h

4 voturi

Mod de preparare

Cu un cutit lung, se fac niste gauri pe orizontala in cotlet. In gaurile formate se introduc firele de cabanos. Se condimenteaza cotletul si se prajeste pe toate partile, intr-o lingura de ulei, cat sa isi schimbe culoarea.
Ceapa taiata in 4 se pune in tava in jurul cotletului, cu usturoiul si o cana cu apa (sau supa de carne). Se acopera tava cu staniol, si se da la cuptor pentru 1 ora la 250 grade.
Se scoate staniolul, se adauga rosile si vinul, se mai lasa la cuptor pana se rumeneste carnea (se intoarce pe ambele parti).
Cu un cutit lung, se fac niste gauri pe orizontala in cotlet. In gaurile formate se introduc firele de cabanos. Se condimenteaza cotletul si se prajes
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de Craciun" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne
Friptură de porc cu mere-pentru Crăciun-

Friptură de porc cu mere-pentru Crăciun-

Carnea,proaspătă desigur,se spală rapid sub jet de apă şi se usucă cu un şervet.Se crestează

8 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu dovleac

Pui cu dovleac

Carnea se spala, foarte bine, in apa rece. Se sterge cu un servet uscat si curat, se unge cu ulei

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Dificultate

Medie

Timp

2h

4 voturi

Ingrediente

  • - 1,5 kg cotlet de porc
  • - 3-4 fire de cabanos
  • - 3-4 cepe
  • - cativa catei de usturoi
  • - 1 cutie de rosii decojite
  • - 150-200 ml vin alb.

Raporteaza reteta

Retete
de kati
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Salata ruseasca - Shuba

Salata ruseasca - Shuba

Se fierb legumele (ceapa nu) si ouale. Se curata de coaja. Pestele se taie cubulete mici si se aseaza

51 voturi    11 comentarii
40 min
Aperitive
Cabanos in piept de pui cu busuioc

Cabanos in piept de pui cu busuioc

Se feliaza pieptul de pui, se bate un pic, se condimenteaza cu sare, piper si busuioc. Se ruleaza

5 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

Cred ca e gustoasa...

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare cu pipote de pui Mancare cu pipote de pui

Se pune intr-un vas cu fundul dublu sau un tuci, uleiul sa se incinga, apoi pipotele curatate si spalate; dupa ce s-a evaporat apa,

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele trebuie spalate, uscate, condimentate cu sare, piper si toate ierburile aromate; cine are astfel de ierburi proaspete, poate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne