autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Friptura de Craciun

Autor: kati (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kati (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2009

Ingrediente
- 1,5 kg cotlet de porc, , - 3-4 fire de cabanos, , - 3-4 cepe, , - cativa catei de usturoi, , - 1 cutie de rosii decojite, , - 150-200 ml vin alb.

Dificultate: Medie Timp: 2h

4 voturi

Mod de preparare

Cu un cutit lung, se fac niste gauri pe orizontala in cotlet. In gaurile formate se introduc firele de cabanos. Se condimenteaza cotletul si se prajeste pe toate partile, intr-o lingura de ulei, cat sa isi schimbe culoarea.
Ceapa taiata in 4 se pune in tava in jurul cotletului, cu usturoiul si o cana cu apa (sau supa de carne). Se acopera tava cu staniol, si se da la cuptor pentru 1 ora la 250 grade.
Se scoate staniolul, se adauga rosile si vinul, se mai lasa la cuptor pana se rumeneste carnea (se intoarce pe ambele parti).
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de Craciun" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Friptură de porc cu mere-pentru Crăciun-

Friptură de porc cu mere-pentru Crăciun-

Carnea,proaspătă desigur,se spală rapid sub jet de apă şi se usucă cu un şervet.Se crestează

8 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Fripturi
Perisoare de curcan in sos de rosii cu tarhon

Perisoare de curcan in sos de rosii cu tarhon

Carnea tocata o amestecam cu ceapa tocata marunt, painea data prin masina de tocat, verdeata, ou,

18 voturi    8 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

2h

4 voturi

Ingrediente

  • - 1,5 kg cotlet de porc
  • - 3-4 fire de cabanos
  • - 3-4 cepe
  • - cativa catei de usturoi
  • - 1 cutie de rosii decojite
  • - 150-200 ml vin alb.

Raporteaza reteta

Retete
de kati
Cabanos in piept de pui cu busuioc

Cabanos in piept de pui cu busuioc

Se feliaza pieptul de pui, se bate un pic, se condimenteaza cu sare, piper si busuioc. Se ruleaza

5 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

Cred ca e gustoasa...

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu smantana Pulpe de pui cu smantana

Se pun pulpele la fiert si se curata foarte bine zeama de spuma. Se dezoseaza carnea si se taie cubulete. Se pune untul intr-un vas

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita Sarmalute in foi de vita

Se spală frunzele de viță de vie și le punem în apă clocotită, având grijă să nu se dizolve. Scoateți-le cu o

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui crocante