autor:

Fara foto

» » Fripturi

friptura de curcan cu branza

Autor: Marius - Octavian Filip (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marius - Octavian Filip (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
450 g file de piept de curcan, 3 linguri ulei, sare, piper, 4-5 morcovi, 200 g branza de vaci, 50 g cascaval ras, un ou, 3 linguri pesmet, 75 g zahar, 3 linguri unt.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se spala, se sterge si se prajeste 10 min in ulei pe toate partile. Se scoate, se sareaza, pipereaza si se lasa sa se raceasca. Se curata morcovii, lasandu-se cativa centimetri de verdeata. Se spala, se fierb in apa cu sare citeva minute. Branza de vaci se amesteca cu cascavalul, oul si pesmetul. Se sareaza si se pipereaza. Fileurile se ung cu acest amestec. Zaharul si untul se incalzesc amestecand pana ce zaharul se topeste. Morcovii se tavalesc prin acest caramel.
Mentiuni:
Se serveste friptura taiata felii cu morcovii.
Daca ti-a placut reteta noastra "friptura de curcan cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Frigare din muschiuleti de porc

Frigare din muschiuleti de porc

1. Se curata muschiuletul de porc, se taie in bucati mai mari si se aseaza intr-un vas. 2. Se condimenteaza

4 voturi    2 comentarii
2h
Fripturi
Copanele la tava

Copanele la tava

Reteta prezentata e creatia sotului meu care spune ca daca pui sufle mancarea iese delicioasa.(cei

21 voturi    18 comentarii
2h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 450 g file de piept de curcan
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 4-5 morcovi
  • 200 g branza de vaci
  • 50 g cascaval ras
  • un ou
  • 3 linguri pesmet
  • 75 g zahar
  • 3 linguri unt.

Raporteaza reteta

Retete
de Marius - Octavian Filip
iahnie de fasole cu afumatura

iahnie de fasole cu afumatura

Se pune fasolea la fiert cu apa cat sa treaca de ea(cam 3 degete)-se mai completeaza cu apa fierbinte

14 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
chiftele marinate

chiftele marinate

Ceapa se toaca marunt,se caleste in ulei.Carnea tocata se amesteca cu ceapa calita cu usturoiul pisat,paine

23 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Cartofi cu sos la cuptor

Cartofi cu sos la cuptor

Am prajit carnatii pana s-au rumenit putin apoi i-am scos pe o farfurie. In uleiul ramas am pus ceapa,

20 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de pui