Dupa ce am curatat si taiat cartofii ii pregatim pentru prajit intr-un ceaun cu mult ulei de palmier (300-400 ml ulei).
Uleiul trebuie sa fie incins deja cand punem cartofii la prajit. Separat pregatim si gratarul pe care punem carnea de curcan si pe care o vom intoarce cam la 10-15 minute.
In timp ce carnea si cartofii sunt pe foc pregatim si salata, o spalam, o taiem, ardeiul gras taiat, ceapa taiata si cateva frunzulite de menta. Aceasta menta in salata da o savoare extraordinar de buna si cu un gust deosebit.
Dupa ce am terminat si cartofii de prajit si carnea s-a facut pe gratar, vom pune pe farfurie si le vom orna frumos cu frunzulite de menta.La acest fel de mancare am folosit knorr delicat,pentru friptura de pui,cu gust de usturoi.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii