autor:

dicarmencitta1957

» » Fripturi

Friptura de curcan, cu paste si sos Gran Cucina.

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 noiembrie 2009

Ingrediente
Ingrediente:, 5-6 bucati de carne de curcan (copane dezosate)., 1 punga 500 gr paste., 1 borcan ciupercute de padure (in otet)., sos Gran Cucina., sare, piper proaspat macinat, Vegeta, menta uscata, tarhon uscat.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

7 voturi

Mod de preparare




Punem carnea de curcan, la gratar cu capac, care se face in circa 25-30 minute, chiar si mai rapid. Intr-o craticioara, punem apa la fiert, cand da apa in fiert adaugam pastele si le fierbem conform cu instructiunile de pe punga. In aceasta apa adaugam si un cub de unt, vor iesi mai bune cu unt. Vom adauga sare sau vegeta dupa gust, in apa in care au fiert pastele. Cand sunt gata le ornam pe un platou cum doreste fiecare, dupa imaginatie. Eu am adaugat si cateva ciupercute de padure (in otet). La acest fel de mancare merge si o salata de gogosari murati. Putem adauga si Knorr punga magica pentru friptura de pui cu ierburi aromate. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de curcan, cu paste si sos Gran Cucina." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de curcan, cu paste si sos Gran Cucina

Friptura de curcan, cu paste si sos Gran Cucina

Spalam si stergem medalioanele de curcan cu un prosop de unica folosinta(hartie)si apoi le punem

3 voturi    1 comentariu
50 min
Fripturi
Ceafa de porc cu gutui caramelizate si rodie

Ceafa de porc cu gutui caramelizate si rodie

Bucata de ceafa de porc se feliaza astfel ca sa aiba cam 1,5 cm grosime . Intr-un vas mai mare cu

2 voturi    0 comentarii
50 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 decembrie 2009

    Adevarat dezmat

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

7 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 5-6 bucati de carne de curcan (copane dezosate).
  • 1 punga 500 gr paste.
  • 1 borcan ciupercute de padure (in otet).
  • sos Gran Cucina.
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • Vegeta
  • menta uscata
  • tarhon uscat.

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Adevarat dezmat

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
flamenquines