Punem carnea de curcan, la gratar cu capac, care se face in circa 25-30 minute, chiar si mai rapid. Intr-o craticioara, punem apa la fiert, cand da apa in fiert adaugam pastele si le fierbem conform cu instructiunile de pe punga. In aceasta apa adaugam si un cub de unt, vor iesi mai bune cu unt. Vom adauga sare sau vegeta dupa gust, in apa in care au fiert pastele. Cand sunt gata le ornam pe un platou cum doreste fiecare, dupa imaginatie. Eu am adaugat si cateva ciupercute de padure (in otet). La acest fel de mancare merge si o salata de gogosari murati. Putem adauga si Knorr punga magica pentru friptura de pui cu ierburi aromate. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii