Friptura de curcan, cu paste si sos Gran Cucina

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Friptura de curcan, cu paste si sos Gran Cucina

Ingrediente

  • 5 buc de medalion de curcan(copan dezosat).
  • 200 gr paste Arnos,frunzulite(paste cu oua).
  • 1 cutie Gran Cucina(sos special pentru paste,spaghete).
  • 1 galbenus de ou.
  • 50 ml vin alb.
  • sare sau vegeta fara sare de la plafar bio, piper roz proaspat macinat,un praf de oregano(cine doreste poate sa puna mai mult)puteti folosi ce condimente va plac mai mult,putem sa folosim si knorr delikat cu pui si usturoi,care este un deliciu.

Mod de preparare

Spalam si stergem medalioanele de curcan cu un prosop de unica folosinta(hartie)si apoi le punem pe gratarul deja pregatit.Medalionul de curcan se face foarte repede pe gratar,in cel mult 20sau 25 de minute.Punem apa la incalzit pentru paste,fara sare.Cand apa da in clocot,turnam pastele si adaugam si un cub de unt.Le fierbem conform cu indicatiile de pe plic,cel mult 5 minute dupa care asezam capacul peste oala si le mai lasam cateva minute in apa in care a ramas,ele se vor umfla vor inflori.Separat facem sosul:punem intr-o tigaie toata cutia de Gran Cucina,adaugam vinul,sare,putin piper roz proaspat macinat,un praf de oregano(cine doreste poate sa puna mai mult),la urma adaugam si galbenusul si amestecam incontinuu.Mentionez ca acest sos nu se lasa pe foc sa fiarba,se face foarte rapid(in cel mult 3 minute este gata).Asejam in farfurie pastele si medalionul de curcan si adaugam sos din abundenta,cine doreste poate sa-si puna si ketchup.Asezam pe marginea farfuriei cateva frunzulite de menta.Se poate folosi si knorr delikat cu pui si usturoi,care au un gust minunat.Pofta buna !!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Negresa pufoasa de post

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post
Bors de dovlecei cu stevie

Bors de dovlecei cu stevie

Ceapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,

Bors de dovlecei cu stevie
Aperitiv cu leurda si branza fondue

Aperitiv cu leurda si branza fondue

Aperitiv cu leurda si branza fondue
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor