Pulpa de curcan o spalam si o taiem cam in trei bucati.
Ceapa si usturoiul verde le spalam bine si le taiem rondele.
Cateii de usturoi ii curatam si ii pisam.
Intr-un bolisor punem vinul, uleiul, sare, piper, boia de ardei, verdeata tocata, usturoiul pisat, patrunjelul uscat si foaia de dafin rupta bucatele mici.
Toate acestea le omogenizam bine si punem bucatile de carne in acest bait.
Le amestecam, acoperim vasul si il dam cateva ore sa stea asa la frigider.
Dupa ce a stat suficient in frigider sa ia toate aromele, punem carnea cu tot cu amestecul de condimente intr-o tava.
Dam tava in cuptorul incins, chiar putem sa o acoperim la inceput cu staniol.
O lasam la foc potrivit si nu prea iute pentru a nu iesi uscata.
Ne mai uitam la ea din cand in cand si o mai stropim cu zeama din tava.
Cand este gata o scoatem din cuptor, o acoperim pentru a sta frageda .
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii