autor:

joly-gina

» » Fripturi

Friptura de ied la cuptor

Autor: joly-gina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: joly-gina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 noiembrie 2009

Ingrediente
2 pulpe de ied, cele din spate, 250 ml de vin rosu, cimbru, o punga magica de friptura de pui cu usturoi

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

13 voturi

Mod de preparare

Se spala bine pulpele de ied si se cresteaza se impaneaza cu bucatele de usturoi.

Se amestea ca vinul cu cimbru si cu condimendele din punga magica si se toarna peste pulpele de ied, se pregateste tava de seara si se lasa in frigider pana dimineata ca sa patrunda bine in carnita,

dupa care se baga la cuptor la foc mic timp de o ora.

Este foarte gustos si este mai bun decat mielul, seamana putin la gust cu puiul si ai manca in continuu

merita sa incercati, este delicios.

Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de ied la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Ceafa de porc in foietaj

Ceafa de porc in foietaj

Se condimenteaza carnea dupa gust cu sare, piper,coriandru,boia. Se topeste intr-o cratita untul

15 voturi    29 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Cuburi de pulpa de porc cu legume la cuptor

Cuburi de pulpa de porc cu legume la cuptor

Pulpa de porc se spala , se lasa la scurs si se taie cubulate.Se face un bait din ulei de masline,boia,

7 voturi    7 comentarii
2h 20 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    lstanciu37 (Chef de cuisine) , 25 noiembrie 2009

    interesant ,nu am mai mancat carne de ied ,am mai azit anu viitor o sa incerc si eu

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 noiembrie 2009

    Foarte gustos.

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

13 voturi

Ingrediente

  • 2 pulpe de ied
  • cele din spate
  • 250 ml de vin rosu
  • cimbru
  • o punga magica de friptura de pui cu usturoi

Raporteaza reteta

Retete
de joly-gina
Cozonac foarte pufos si aratos

Cozonac foarte pufos si aratos

laptele+zaharul+sarea+drojdia se dizolva ,laptele trebuie sa fie putin caldut ,dupa care se adauga

66 voturi    22 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Legume cu sos de soia

Legume cu sos de soia

Legumele se curata de coaja se taie in fasi lungi, se spala si se calesc cu o ligura de ulei de masline.

10 voturi    4 comentarii
30 min
Salate cu carne
Zambetul negresei

Zambetul negresei

Punem Rama la topit pe baie de abur, se adauga un ou intreg, se amesteca continu, trebuie vazut ca

18 voturi    11 comentarii
30 min
Prajituri

lstanciu37 (Chef de cuisine)

interesant ,nu am mai mancat carne de ied ,am mai azit anu viitor o sa incerc si eu

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de curcan cu vin la tava