autor:

joly-gina

» » Fripturi

Friptura de ied la cuptor

Autor: joly-gina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: joly-gina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 noiembrie 2009

Ingrediente
2 pulpe de ied, cele din spate, 250 ml de vin rosu, cimbru, o punga magica de friptura de pui cu usturoi

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

13 voturi

Mod de preparare

Se spala bine pulpele de ied si se cresteaza se impaneaza cu bucatele de usturoi.

Se amestea ca vinul cu cimbru si cu condimendele din punga magica si se toarna peste pulpele de ied, se pregateste tava de seara si se lasa in frigider pana dimineata ca sa patrunda bine in carnita,

dupa care se baga la cuptor la foc mic timp de o ora.

Este foarte gustos si este mai bun decat mielul, seamana putin la gust cu puiul si ai manca in continuu

merita sa incercati, este delicios.

Pofta mare!
Se spala bine pulpele de ied si se cresteaza se impaneaza cu bucatele de usturoi.

Se amestea ca vinul cu cimbru si cu condimendele din pu
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de ied la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Fripturi
Friptura cu piùre

Friptura cu piùre

Cartofii se curata si se taie cuburi, dupa care se pun la fiert pentru piùre ("pireul" nu se mananca

1 vot    6 comentarii
20 min
Fripturi
Pui îmbãtat cu bere si cartofii noi înveliti în bacon la cuptor

Pui îmbãtat cu bere si cartofii noi înveliti în bacon la cuptor

Puiul se cond. cu sucul de portocalã, sare,ulei piper,curcuma,usturoi,cimbru,busuioc...si pasta

11 voturi    13 comentarii
1h
Fripturi

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    lstanciu37 (Chef de cuisine) , 25 noiembrie 2009

    interesant ,nu am mai mancat carne de ied ,am mai azit anu viitor o sa incerc si eu

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 noiembrie 2009

    Foarte gustos.

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

13 voturi

Ingrediente

  • 2 pulpe de ied
  • cele din spate
  • 250 ml de vin rosu
  • cimbru
  • o punga magica de friptura de pui cu usturoi

Raporteaza reteta

Retete
de joly-gina
Raffaello pentru copii

Raffaello pentru copii

se pune laptele la fiert cu zaharul si cand a inceput sa fiarba bunem grisul in ploaie ,cand s-a

42 voturi    25 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Pasca cu branza dulce si stafide

Pasca cu branza dulce si stafide

350g faina 3 albusuri spuma o jumatate cana de zahar pudra 8 linguri de ulei de framantat la final 1

24 voturi    5 comentarii
1h
Retete de Pasti
Frigarui cu ficatei si inimi de curcan

Frigarui cu ficatei si inimi de curcan

se spala ficateii, inimile se taie cubulete, ardeiul se curata si se taie si el patratele. Daca

27 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive

lstanciu37 (Chef de cuisine)

interesant ,nu am mai mancat carne de ied ,am mai azit anu viitor o sa incerc si eu

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de pui si legume la cuptor cu sos remulad de avocado Friptura de pui si legume la cuptor cu sos remulad de avocado

Intr-un bol mare se amesteca cimbrul uscat, boiaua, zaharul brun, sarea si piperul proaspat macinat impreuna cu uleiul de masline si

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Fripturi