Pasul 1:
Incalzim cuptorul.
Scoatem bucatile de carne de iepure din marinata si le stergem bine.
Pasul 2:
Facem cate 2-3 incizii in fiecare bucata de carne. Punem in fiecare incizie facuta cate o jumatate de catel de usturoi. Continuam pana cand terminam de pregatit toate bucatile de carne.
Pasul 3:
Pregatim un vas termorezistent.Aranjam bucatile de carne de iepure in tava pregatita pentru cuptor.
Pasul 4:
Turnam apa peste carne. Punem deasupra untul taiat in cubulete.
Pasul 5:
Introducem tava in cuptorul incalzit pentru aproximativ 90 de minute.
Pasul 6:
Din cand in cand, scoatem tava din cuptor si stropim carnea cu lichidul lasat in vas.
Pasul 7:
Cand friptura de iepure este rumenita si frageda, scoatem tava din cuptor.
Servim cu orez, cartofi natur si salata, alaturi de sosul din tava strecurat.
Reteta video completa o gasiti la: http://www.reteta-video.ro/retete/friptura-de-iepure-la-cuptor.html
POFTA BUNA!

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii