Pasul 1:
Incalzim cuptorul.
Scoatem bucatile de carne de iepure din marinata si le stergem bine.
Pasul 2:
Facem cate 2-3 incizii in fiecare bucata de carne. Punem in fiecare incizie facuta cate o jumatate de catel de usturoi. Continuam pana cand terminam de pregatit toate bucatile de carne.
Pasul 3:
Pregatim un vas termorezistent.Aranjam bucatile de carne de iepure in tava pregatita pentru cuptor.
Pasul 4:
Turnam apa peste carne. Punem deasupra untul taiat in cubulete.
Pasul 5:
Introducem tava in cuptorul incalzit pentru aproximativ 90 de minute.
Pasul 6:
Din cand in cand, scoatem tava din cuptor si stropim carnea cu lichidul lasat in vas.
Pasul 7:
Cand friptura de iepure este rumenita si frageda, scoatem tava din cuptor.
Servim cu orez, cartofi natur si salata, alaturi de sosul din tava strecurat.
Reteta video completa o gasiti la: http://www.reteta-video.ro/retete/friptura-de-iepure-la-cuptor.html
POFTA BUNA!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii