autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

friptura de miel

Autor: caluser mariana (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 08 decembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: caluser mariana (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 08 decembrie 2005

Ingrediente
carne de miel,ulei vin, pentru miel,piper.boia,usturoi,cimbru,ceapa,scortisoara,cuisoare, cantitati dupa preferinte

Dificultate: Redusa Timp: 1h

20 voturi

Mod de preparare

intr-un castron potrivit se amesteca vinul cu o cana apa si toate condimentele.se pune carnea de miel taiata in bucatele mici si se lasa la macerat 2-3 ore,dupa care se toarna intr-o tava,se adauga uleiul,se acopera cu folie de staniol,se da la cuptor aproximativ o ora
Daca ti-a placut reteta noastra "friptura de miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Kokoretsi (friptura de miel in Grecia si Turcia)

Kokoretsi (friptura de miel in Grecia si Turcia)

Kokoretsi, friptura de miel preparata de greci si turci in ziua de Paste, eu o pregatesc si baietii

2 voturi    2 comentarii
2h 45 min
Retete de Pasti
Friptura de miel

Friptura de miel

Bucatile de miel se condimenteaza dupa gustul fiecaruia, si se taie din loc in loc unde se infinge

18 voturi    19 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 15 %
179.99 lei
152.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2009

    Eu adaug si bulion.O friptura foarte gustoasa si aromata.Paste fericit!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

20 voturi

Ingrediente

  • carne de miel,ulei vin, pentru miel,piper.boia,usturoi,cimbru,ceapa,scortisoara,cuisoare
  • cantitati dupa preferinte

Raporteaza reteta

Andreea Constantina Manciu

Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)

Eu adaug si bulion.O friptura foarte gustoasa si aromata.Paste fericit!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Papricas de pui