autor:

» » Mancaruri cu carne

friptura de miel

Autor: caluser mariana (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 08 decembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: caluser mariana (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 08 decembrie 2005

Ingrediente
carne de miel,ulei vin, pentru miel,piper.boia,usturoi,cimbru,ceapa,scortisoara,cuisoare, cantitati dupa preferinte

Dificultate: Redusa Timp: 1h

20 voturi

Mod de preparare

intr-un castron potrivit se amesteca vinul cu o cana apa si toate condimentele.se pune carnea de miel taiata in bucatele mici si se lasa la macerat 2-3 ore,dupa care se toarna intr-o tava,se adauga uleiul,se acopera cu folie de staniol,se da la cuptor aproximativ o ora
Daca ti-a placut reteta noastra "friptura de miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Friptura de miel

Friptura de miel

Intr-un vas mic (500 ml) punem ingredientele pentru marinada: sare, piper, usturoi zdrobit, sucul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti
Friptura de miel

Friptura de miel

Carnea o spalam bine in apa rece. Intr-un vas, punem sarea, piperul, frunzele de leustean si menta

0 voturi    0 comentarii
4h
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2009

    Eu adaug si bulion.O friptura foarte gustoasa si aromata.Paste fericit!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

20 voturi

Ingrediente

  • carne de miel,ulei vin, pentru miel,piper.boia,usturoi,cimbru,ceapa,scortisoara,cuisoare
  • cantitati dupa preferinte

Raporteaza reteta

Andreea Constantina Manciu

Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)

Eu adaug si bulion.O friptura foarte gustoasa si aromata.Paste fericit!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Tocanita de porc