autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

friptura de miel

Autor: caluser mariana (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 08 decembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: caluser mariana (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 08 decembrie 2005

Ingrediente
carne de miel,ulei vin, pentru miel,piper.boia,usturoi,cimbru,ceapa,scortisoara,cuisoare, cantitati dupa preferinte

Dificultate: Redusa Timp: 1h

20 voturi

Mod de preparare

intr-un castron potrivit se amesteca vinul cu o cana apa si toate condimentele.se pune carnea de miel taiata in bucatele mici si se lasa la macerat 2-3 ore,dupa care se toarna intr-o tava,se adauga uleiul,se acopera cu folie de staniol,se da la cuptor aproximativ o ora
Daca ti-a placut reteta noastra "friptura de miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Friptura de miel la cuptor

Friptura de miel la cuptor

Luam o tava la care ne poate intra coasta intreaga Adaugam uleiul si carnea. Facem un bait din:-frunzele

17 voturi    14 comentarii
12h
Fripturi
FRIPTURA DE MIEL sau IED

FRIPTURA DE MIEL sau IED

Carnea se curata f. bine, se portioneaza, se spala, se condimenteaza cu piper, condimente pentru

28 voturi    12 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2009

    Eu adaug si bulion.O friptura foarte gustoasa si aromata.Paste fericit!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

20 voturi

Ingrediente

  • carne de miel,ulei vin, pentru miel,piper.boia,usturoi,cimbru,ceapa,scortisoara,cuisoare
  • cantitati dupa preferinte

Raporteaza reteta

Andreea Constantina Manciu

Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)

Eu adaug si bulion.O friptura foarte gustoasa si aromata.Paste fericit!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Vitel in sos tomat