autor:

burdulea maria elena

» » , Retete de Pasti, Fripturi

Friptura de miel

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 mai 2010

Ingrediente
1 pulpa de miel, condimente pt miel(mix cumparat), 6 catei usturoi(3 la impanat, 3 la sfarsitul prepararii), ulei de palmier, patrunjel verde.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 40 min

10 voturi

Mod de preparare

Azi am scapat ieftin, am pregatit o friptura de miel.
Am curatat bine pulpa de pielite, am spalat-o, am intepat-o din loc in loc cu cutitul si am impanat-o cu usturoi. Dupa ,,toaletare,, am asezat-o in tava, am ,,pudrat-o,, cu condimente pt friptura de miel, am uns-o cu putin ulei de palmier, am mai adaugat si 1 cana de apa si am dat-o la cuptorul preincalzit, unde am lasat-o cam 1 ora si 30 minute, timp in care am tot umezit-o cu zeama din tava si am intors-o si pe partea cealalta. Inainte de servire, am adaugat 3 catei de usturoi taiati marunt si cateva frunze de patrunjel tocate marunt. A iesit asa cum se vede, am servit-o cu cartofi natur si salata de castraveti proaspeti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de miel

Friptura de miel

Bucatile de miel se condimenteaza dupa gustul fiecaruia, si se taie din loc in loc unde se infinge

18 voturi    19 comentarii
1h
Fripturi
Friptura de miel in vin rosu

Friptura de miel in vin rosu

Spalam carnea de miel si o tinem 10min in apa rece cu sare sa se curete de sange. Punem uleiul

28 voturi    11 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mary , 14 aprilie 2017

    Ulei de paslmier???E Romaneste??Nici macar nu-i sanatos!!!Multumesc, nu-i ptr. mine!!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

    Multumesc mult!

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

    Arata foarte bine!

    • Fara foto

      licu pop , 03 mai 2010

      Super...gustos ..de nota 10

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

      Delicioasa!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

      Multumesc de aprecieri.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

      Foarte bine arata.Felicitari!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

      Foarte bine arata.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

      Arata grozav fripturica ta...

    • Daniela

      Daniela (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

      Arata tare bine mielul tau!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

      Si sotului meu ii place asa Mari, dar ieri nu am avut si nu am mai mers la casa, la pivnita, era 1 Mai, mare sarbatoare, insa imi pare rau ca nu am pus un pahar de bere, ca mai nou bere se pune si e f. buna. La pulpa urmatoare am sa pun bere.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

      Eu pun în tavă şi un pahar de vin alb. Şi-mi place la nebunie!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

      Cred ca este o bunatate !

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

      Da! Friptura arata foarte bine! Eu as mai fi adaugat, cu 20 minute inainte de final, un pahar cu vin alb demisec, iar sosul ramas dupa ce am scos friptura, l-as fi strecurat si servit la masa cu mielul si cartofii natur.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 40 min

10 voturi

Ingrediente

  • 1 pulpa de miel
  • condimente pt miel(mix cumparat)
  • 6 catei usturoi(3 la impanat
  • 3 la sfarsitul prepararii)
  • ulei de palmier
  • patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    10 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Mary

Ulei de paslmier???E Romaneste??Nici macar nu-i sanatos!!!Multumesc, nu-i ptr. mine!!

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de pui la cuptor