Pentru marinada, amesteci ingredientele de mai sus.
Pentru marinada, amesteci ingredientele de mai sus. Asezi carnea de miel intr-un vas intins si torni amestecul peste ea, apoi acoperi cu un capac sau cu o folie de plastic, astfel incat sa fie total acoperita carnea. Introduci vasul in frigider si-l lasi pana a doua zi (cel putin 12 ore). Daca timpul nu-ti permite, atunci lasa carnea la marinat cel putin 2-3 ore.
Scoti carnea din marinata, o impanezi cu felii de usturoi si de bacon si o pui in tava, apoi o stropesti cu ulei de masline si o presari cu cimbru, busuioc, piper si sare dupa gust.
Torni in tava restul de ulei si 2 cani cu apa si introduci tava in cuptor la foc mediu. Din 20 in 20 de minute, scoti tava, stropesti carnea cu sos si o intorci, ca sa se rumeneasca frumos.
Dupa ½ ora scoti tava, torni vinul si presari usturoiul verde, in prealabil tocat marunt. Continui sa coci carnea pana se rumeneste frumos si se patrunde, avand grija sa o stropesti cu sos din 20 in 20 de minute.
O servesti cu salata de sfecla cu hrean sau salata verde.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii