Friptura de miel la cuptor - reteta casei

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Friptura de miel la cuptor - reteta casei

Ingrediente

  • Se folosesc pulpele,cateva bucati de gat si cateva coaste care sunt delicioase
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 4 legaturi usturoi verde
  • usturoi uscat pentru impanat
  • sare,piper,nucsoara
  • vin alb din abundenta

Mod de preparare

Carnea de miel se spala bine,se zvanta,se unge cu ulei si condimente,pulpele se cresteaza , se impaneaza cu bucatele de usturoi si se aseaza in tava alaturi de ceapa si de usturoiul tocate marunt.Se adauga si putina apa fiarta.

Se stropesc din cand in cand cu sosul din tava si cand au inceput sa se rumeneasca se adauga vinul si se condimenteaza dupa gust.

Va iesi o friptura frageda si rumena !!!!!!

Se serveste cu spanac , cu gogosele de cartofi alaturi de o salata delicioasa...

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Salata de icre

Salata de icre

Reteta de salata de icre. Cum faci acasa salata de icre.

Salata de icre
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor