Reteta postata pe: 18 martie 2009
Ingrediente
Se folosesc pulpele,cateva bucati de gat si cateva coaste care sunt delicioase, 2 legaturi ceapa verde, 4 legaturi usturoi verde, usturoi uscat pentru impanat, sare,piper,nucsoara, vin alb din abundenta
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Carnea de miel se spala bine,se zvanta,se unge cu ulei si condimente,pulpele se cresteaza , se impaneaza cu bucatele de usturoi si se aseaza in tava alaturi de ceapa si de usturoiul tocate marunt.Se adauga si putina apa fiarta.
Se stropesc din cand in cand cu sosul din tava si cand au inceput sa se rumeneasca se adauga vinul si se condimenteaza dupa gust.
Va iesi o friptura frageda si rumena !!!!!!
Se serveste cu spanac , cu gogosele de cartofi alaturi de o salata delicioasa...
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel la cuptor - reteta casei" nu uita sa-i faci un
review
Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat
Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider
9 voturi
6 comentarii
35 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Chirimeaca Valentin , 18 aprilie 2014
Sau asa...
valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2014
multumesc mult...
Bianca Igas , 15 aprilie 2014
asa da
valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 februarie 2013
Multumesc mult...
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 februarie 2013
Cam asa fac si eu.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 mai 2010
Multumesc mult...
mirey (Chef de cuisine) , 18 mai 2010
Este grozava si arata minunat!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 martie 2010
Tava este mare ,iar verdeata nu este atat de multa precum ti se pare si ii da un aspect,o aroma si un gust deosebit...
costy1969 (Chef de cuisine) , 13 martie 2010
cam multa ceapa si usturoi pentru o friptura,este mai degraba un stufat.