autor:

valentina ionita

» » , Retete de Pasti, Fripturi

Friptura de miel la cuptor - reteta casei

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 martie 2009

Ingrediente
Se folosesc pulpele,cateva bucati de gat si cateva coaste care sunt delicioase, 2 legaturi ceapa verde, 4 legaturi usturoi verde, usturoi uscat pentru impanat, sare,, vin alb din abundenta

Dificultate: Redusa Timp: 1h

72 voturi

Mod de preparare

Carnea de miel se spala bine,se zvanta,se unge cu ulei si condimente,pulpele se cresteaza , se impaneaza cu bucatele de usturoi si se aseaza in tava alaturi de ceapa si de usturoiul tocate marunt.Se adauga si putina apa fiarta.
Se stropesc din cand in cand cu sosul din tava si cand au inceput sa se rumeneasca se adauga vinul si se condimenteaza dupa gust.
Va iesi o friptura frageda si rumena !!!!!!
Se serveste cu spanac , cu gogosele de cartofi alaturi de o salata delicioasa...
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel la cuptor - reteta casei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de gasca exceptionala

Friptura de gasca exceptionala

Gasca se condimenteaza la interior cu sare si piper mai ales ,din belsug. Gortocala ,merele si

14 voturi    8 comentarii
3h
Fripturi
Cotlet de berbecut la cuptor

Cotlet de berbecut la cuptor

In cazul in care nu gasim cotlet deja condimentat il marinam astfel: sare, piper, boia de ardei dulce,

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2015

    Cu mult drag Adela. Sarbatori Pascale binecuvantate alaturi de cei dragi...

  • Fara foto

    Adela Badescu , 07 aprilie 2015

    O reteta pe cat de simpla,pe atat de " delicioasa "! Multumesc!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2014

    va multumesc...Un Paste binecuvantat!

    • Fara foto

      Chirimeaca Valentin , 18 aprilie 2014

      Sau asa...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2014

      multumesc mult...

    • Fara foto

      Bianca Igas , 15 aprilie 2014

      asa da

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 februarie 2013

      Multumesc mult...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 februarie 2013

      Cam asa fac si eu.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

      Multumesc mult...

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 18 mai 2010

      Este grozava si arata minunat!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 martie 2010

      Tava este mare ,iar verdeata nu este atat de multa precum ti se pare si ii da un aspect,o aroma si un gust deosebit...

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 13 martie 2010

      cam multa ceapa si usturoi pentru o friptura,este mai degraba un stufat.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

72 voturi

Ingrediente

  • Se folosesc pulpele,cateva bucati de gat si cateva coaste care sunt delicioase
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 4 legaturi usturoi verde
  • usturoi uscat pentru impanat
  • sare,
  • vin alb din abundenta

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Cu mult drag Adela. Sarbatori Pascale binecuvantate alaturi de cei dragi...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Aripi de curcan tandoori-reteta de inspiratie indiana
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania