autor:

veronica

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

FRIPTURA DE MIEL

Autor: veronica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: veronica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Ingrediente
Pieptul unui miel,, 8 oua, 2 legaturi de marar,, 1 lingurita de cimbru,, 2 cepe mici,, 300 g pesmet,, 3 linguri de unt,, 200 g lapte,, piper,, 100 g ulei de masline.

Dificultate: Medie Timp: 1h 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata foarte bine pieptul mielului si sub pielita, pe muschi, se pune un strat cu urmatoarea compozitie, realizata din cele 8 oua batute, mararul tocat marunt, cimbrul, pesmetul, cepele taiate marunt, laptele si piperul. Umplutura aceasta se asaza, in mod egal, pe muschiul pieptului de miel. Apoi se coase pielita cu ata (ca si gusa de curcan). Se pune la cuptor la foc potrivit, intr-o tava, pe care am uns-o cu unt. Friptura se intoarce in intervalul cat sta in cuptor si se stropeste cu zeama din tava, apoi cu uleiul de masline, pana se rumeneste. Sosul din tava se toarna peste feliile de piept umplut, alaturi de o garnitura de sfecla sau castraveciori.
Daca ti-a placut reteta noastra "FRIPTURA DE MIEL" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Friptura de miel

Friptura de miel

Se spala bine pulpa de miel, apoi se sterge cu prosoape absorbante. Se presara peste pulpa sare,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Pasti
Friptura de miel cu ananas, ciuperci si rosii

Friptura de miel cu ananas, ciuperci si rosii

Pulpele de miel se curăță dacă sunt prea grase, adică de acel ”său” cum i se spune.

38 voturi    3 comentarii
15h
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 septembrie 2009

    Bun,bun,bun...

Dificultate

Medie

Timp

1h 25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Pieptul unui miel,
  • 8 oua
  • 2 legaturi de marar,
  • 1 lingurita de cimbru,
  • 2 cepe mici,
  • 300 g pesmet,
  • 3 linguri de unt,
  • 200 g lapte,
  • piper,
  • 100 g ulei de masline.

Raporteaza reteta

Retete
de veronica
TORT CU FRUCTE(simplu)

TORT CU FRUCTE(simplu)

Se bate crema cu 200gr lapte,si frisca cu 200gr lapte, se tine

11 voturi    7 comentarii
1h
Torturi
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun,bun...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Rundstong met madeirasaus (limba de vaca in sos madera)