autor:

veronica

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

FRIPTURA DE MIEL

Autor: veronica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: veronica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Ingrediente
Pieptul unui miel,, 8 oua, 2 legaturi de marar,, 1 lingurita de cimbru,, 2 cepe mici,, 300 g pesmet,, 3 linguri de unt,, 200 g lapte,, piper,, 100 g ulei de masline.

Dificultate: Medie Timp: 1h 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata foarte bine pieptul mielului si sub pielita, pe muschi, se pune un strat cu urmatoarea compozitie, realizata din cele 8 oua batute, mararul tocat marunt, cimbrul, pesmetul, cepele taiate marunt, laptele si piperul. Umplutura aceasta se asaza, in mod egal, pe muschiul pieptului de miel. Apoi se coase pielita cu ata (ca si gusa de curcan). Se pune la cuptor la foc potrivit, intr-o tava, pe care am uns-o cu unt. Friptura se intoarce in intervalul cat sta in cuptor si se stropeste cu zeama din tava, apoi cu uleiul de masline, pana se rumeneste. Sosul din tava se toarna peste feliile de piept umplut, alaturi de o garnitura de sfecla sau castraveciori.
Daca ti-a placut reteta noastra "FRIPTURA DE MIEL" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Friptura de miel

Friptura de miel

Intr-un vas mic (500 ml) punem ingredientele pentru marinada: sare, piper, usturoi zdrobit, sucul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti
Friptura de miel

Friptura de miel

Carnea o spalam bine in apa rece. Intr-un vas, punem sarea, piperul, frunzele de leustean si menta

0 voturi    0 comentarii
4h
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 septembrie 2009

    Bun,bun,bun...

Dificultate

Medie

Timp

1h 25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Pieptul unui miel,
  • 8 oua
  • 2 legaturi de marar,
  • 1 lingurita de cimbru,
  • 2 cepe mici,
  • 300 g pesmet,
  • 3 linguri de unt,
  • 200 g lapte,
  • piper,
  • 100 g ulei de masline.

Raporteaza reteta

Retete
de veronica
TORT CU FRUCTE(simplu)

TORT CU FRUCTE(simplu)

Se bate crema cu 200gr lapte,si frisca cu 200gr lapte, se tine

13 voturi    7 comentarii
1h
Torturi
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun,bun...

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Cordon bleu din piept de pui