autor:

veronica

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

FRIPTURA DE MIEL

Autor: veronica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: veronica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Ingrediente
Pieptul unui miel,, 8 oua, 2 legaturi de marar,, 1 lingurita de cimbru,, 2 cepe mici,, 300 g pesmet,, 3 linguri de unt,, 200 g lapte,, piper,, 100 g ulei de masline.

Dificultate: Medie Timp: 1h 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata foarte bine pieptul mielului si sub pielita, pe muschi, se pune un strat cu urmatoarea compozitie, realizata din cele 8 oua batute, mararul tocat marunt, cimbrul, pesmetul, cepele taiate marunt, laptele si piperul. Umplutura aceasta se asaza, in mod egal, pe muschiul pieptului de miel. Apoi se coase pielita cu ata (ca si gusa de curcan). Se pune la cuptor la foc potrivit, intr-o tava, pe care am uns-o cu unt. Friptura se intoarce in intervalul cat sta in cuptor si se stropeste cu zeama din tava, apoi cu uleiul de masline, pana se rumeneste. Sosul din tava se toarna peste feliile de piept umplut, alaturi de o garnitura de sfecla sau castraveciori.
Daca ti-a placut reteta noastra "FRIPTURA DE MIEL" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Friptura de miel la cuptor

Friptura de miel la cuptor

Carnea de miel se spala, se dezoseaza si se taie in bucati cat pentru o persoana. Se pune intr-o

7 voturi    1 comentariu
30 min
Fripturi
Friptura de miel cu plante aromate si piure in trei culori

Friptura de miel cu plante aromate si piure in trei culori

Pulpele de miel le crestam din loc in loc si introducem in locasul format cate un catel de usturoi. Restul

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 septembrie 2009

    Bun,bun,bun...

Dificultate

Medie

Timp

1h 25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Pieptul unui miel,
  • 8 oua
  • 2 legaturi de marar,
  • 1 lingurita de cimbru,
  • 2 cepe mici,
  • 300 g pesmet,
  • 3 linguri de unt,
  • 200 g lapte,
  • piper,
  • 100 g ulei de masline.

Raporteaza reteta

Retete
de veronica
TORT CU FRUCTE(simplu)

TORT CU FRUCTE(simplu)

Se bate crema cu 200gr lapte,si frisca cu 200gr lapte, se tine

11 voturi    7 comentarii
1h
Torturi
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun,bun...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Sarmale in foi de varza