Se curata foarte bine pieptul mielului si sub pielita, pe muschi, se pune un strat cu urmatoarea compozitie, realizata din cele 8 oua batute, mararul tocat marunt, cimbrul, pesmetul, cepele taiate marunt, laptele si piperul. Umplutura aceasta se asaza, in mod egal, pe muschiul pieptului de miel. Apoi se coase pielita cu ata (ca si gusa de curcan). Se pune la cuptor la foc potrivit, intr-o tava, pe care am uns-o cu unt. Friptura se intoarce in intervalul cat sta in cuptor si se stropeste cu zeama din tava, apoi cu uleiul de masline, pana se rumeneste. Sosul din tava se toarna peste feliile de piept umplut, alaturi de o garnitura de sfecla sau castraveciori.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii