autor:

veronica

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

FRIPTURA DE MIEL

Autor: veronica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: veronica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Ingrediente
Pieptul unui miel,, 8 oua, 2 legaturi de marar,, 1 lingurita de cimbru,, 2 cepe mici,, 300 g pesmet,, 3 linguri de unt,, 200 g lapte,, piper,, 100 g ulei de masline.

Dificultate: Medie Timp: 1h 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata foarte bine pieptul mielului si sub pielita, pe muschi, se pune un strat cu urmatoarea compozitie, realizata din cele 8 oua batute, mararul tocat marunt, cimbrul, pesmetul, cepele taiate marunt, laptele si piperul. Umplutura aceasta se asaza, in mod egal, pe muschiul pieptului de miel. Apoi se coase pielita cu ata (ca si gusa de curcan). Se pune la cuptor la foc potrivit, intr-o tava, pe care am uns-o cu unt. Friptura se intoarce in intervalul cat sta in cuptor si se stropeste cu zeama din tava, apoi cu uleiul de masline, pana se rumeneste. Sosul din tava se toarna peste feliile de piept umplut, alaturi de o garnitura de sfecla sau castraveciori.
Daca ti-a placut reteta noastra "FRIPTURA DE MIEL" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Friptura de miel cu cartofi noi, ciuperci si sos de menta

Friptura de miel cu cartofi noi, ciuperci si sos de menta

Curatam ceapa si usturoiul si o taiem cam de 1,5 cm, le punem pe toate intr-un vas termorezistent. Ardeii

1 vot    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Friptura inabusita de miel cu stafide

Friptura inabusita de miel cu stafide

Se spala pulpele, se taie in cate 2-3 bucati fiecare, cu tot cu os, se condimenteaza bine si se lasa

8 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 septembrie 2009

    Bun,bun,bun...

Dificultate

Medie

Timp

1h 25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Pieptul unui miel,
  • 8 oua
  • 2 legaturi de marar,
  • 1 lingurita de cimbru,
  • 2 cepe mici,
  • 300 g pesmet,
  • 3 linguri de unt,
  • 200 g lapte,
  • piper,
  • 100 g ulei de masline.

Raporteaza reteta

Retete
de veronica
TORT CU FRUCTE(simplu)

TORT CU FRUCTE(simplu)

Se bate crema cu 200gr lapte,si frisca cu 200gr lapte, se tine

11 voturi    7 comentarii
1h
Torturi
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun,bun...

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu alune