Autor:
Vekas (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 17 martie 2009
Ingrediente
1kg carne de miel ,, 3 fire de praz ,, 1 lingura faina ,, 4 linguri sos de rosii ,, 10-15 masline ,, 3 linguri vin alb ,, putin ulei, , sare.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
1.Se taie carnea in bucati mici si se pune intr-o cratita cu uleiul sa fiarba inabusit. Din cand in cand ,se amesteca bucatile de carne ca sa nu se prinda de cratita.
2.Se taie prazul in bucati de 3 cm (numai partea alba ),se opareste bine,se scurge si se pune peste carne . Cand prazul a capatat o culoare aurie,se adauga sosul de rosii , maslinele , vinul si faina dizolvata cu putina apa.Se sareza si se da cratita la cuptor pentru 20 minute.Se serveste cu un vin alb sec.
Daca ti-a placut reteta noastra "FRIPTURA DE MIEL CU PRAZ" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate