autor:

Andreea Constantina Manciu

» » , , Retete de Pasti, Fripturi, Mancaruri cu carne

FRIPTURA DE MIEL LA CUPTOR

Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 aprilie 2009

Ingrediente
- pulpa de miel, - usturoi verde, - o capatana de usturoi, - piper boabe, - ienibahar boabe, - cimbru, - oregano, - busuioc, - delicat, - 200 ml de vin rosu, - pasta de tomate

Dificultate: Medie Timp: 2h

39 voturi

Mod de preparare

Se spala carnea, se cresteaza putin si in acele crestaturi punem usturoi.Se adauga apa, piper boabe, ienibahar boabe si celelalte condimente si se tine la cuptor timp de o ora.Dupa o ora adaugam, usturoi verde taiat rondele, vin si pasta de tomate si o mai tinem la cuptor timp de inca o ora, o ora si jumatate.Din jumatate in jumatate de ora, se scoate tava si se intoarce carnea pe celalalta parte ca sa se rumeaneasca.
Daca ti-a placut reteta noastra "FRIPTURA DE MIEL LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Friptura de miel la cuptor

Friptura de miel la cuptor

Carnea de miel se spala, se dezoseaza si se taie in bucati cat pentru o persoana. Se pune intr-o

7 voturi    1 comentariu
30 min
Fripturi
Friptura de miel la cuptor

Friptura de miel la cuptor

Carnea se spala, se sterge si se impaneaza cu bucatele de usturoi (o capatana) si slaninuta. Se pune

3 voturi    0 comentarii
3h 15 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 25 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Constantin Mihai , 19 aprilie 2014

    pofta buna si un paste fericit

  • Fara foto

    Jurgi Rusalin , 19 aprilie 2014

    am sa ancerc

  • Fara foto

    Tachui Dumitrake , 14 aprilie 2014

    Am so prepar de Paste cred ca va iesi foarte buna ...multumesc de reteta

    • Fara foto

      Tachui Dumitrake , 14 aprilie 2014

      Am so prepar de P aste cred ca va iesi foarte buna ...multumesc de reteta

    • Fara foto

      Rodica Ichim , 09 aprilie 2014

      super

    • Fara foto

      Csilla Eviche Popa , 22 decembrie 2013

      gustos

    • Fara foto

      Adela Raduta , 26 septembrie 2013

      super

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 februarie 2013

      O bunatate!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 februarie 2013

      Apetisanta, aromata!

    • Fara foto

      mihaela30 (Chef de cuisine) , 14 februarie 2011

      Da...o reteta destul de buna...

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010

      Intotdeauna o friptura delicioasa!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010

      Foarte aromata si apetisanta.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 30 iunie 2010

      Arata super !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      De obicei si eu folosesc vin la friptura, de data aceasta, am pregatit-o foarte simplu si a iesit asa....

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010

      Foarte frumos.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 02 aprilie 2010

      O bunatate de friptura si eu o fac la fel .

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

      Arata minunat.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

      Arata de nota 10 cu felicitari,o bunatate.

    • Fara foto

      Andreea Manciu , 14 octombrie 2009

      Pentru Mariana Scarlat: Testati reteta si vei simti si gustul.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2009

      Cu atâtea condimente, ce gust o avea?

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2009

      Cred ca este o bunatatede friptura

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2009

      Buna, buna de tot!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 29 iulie 2009

      Ce bine arata,felicitari pentru reteta.

    • Andreea Constantina Manciu

      Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2009

      Este o friptura delicioasa, va asigur ca o puteti incerca cu toata increderea.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2009

      Nu am facut-o niciodata cu vin si pasta de tomate... Oare cum o fi ?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h

39 voturi

Ingrediente

  • - pulpa de miel
  • - usturoi verde
  • - o capatana de usturoi
  • - piper boabe
  • - ienibahar boabe
  • - cimbru
  • - oregano
  • - busuioc
  • - delicat
  • - 200 ml de vin rosu
  • - pasta de tomate

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Constantina Manciu
PUI CU VIN

PUI CU VIN

1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste 2.Peste

25 voturi    23 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
SARMALE

SARMALE

1.Adaugam peste carne condimentele pentru sarmale,ouale, orezul, delikatul si amestecam. 2.Luam

16 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Spaghete cu carne tocata

Spaghete cu carne tocata

Se fierb spaghetele, cand sunt aproape fierte se adauga carnea tocata, se mai fierb vreo 15 minute,

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

O bunatate!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

2 voturi    1 comentariu
3h
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu smantana Pulpe de pui cu smantana

Se pun pulpele la fiert si se curata foarte bine zeama de spuma. Se dezoseaza carnea si se taie cubulete. Se pune untul intr-un vas

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Chiftele umplute