FRIPTURA DE MIEL LA CUPTOR

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
FRIPTURA DE MIEL LA CUPTOR

Ingrediente

  • - pulpa de miel
  • - usturoi verde
  • - o capatana de usturoi
  • - piper boabe
  • - ienibahar boabe
  • - cimbru
  • - oregano
  • - busuioc
  • - delicat
  • - 200 ml de vin rosu
  • - pasta de tomate

Mod de preparare

Se spala carnea, se cresteaza putin si in acele crestaturi punem usturoi.Se adauga apa, piper boabe, ienibahar boabe si celelalte condimente si se tine la cuptor timp de o ora.Dupa o ora adaugam, usturoi verde taiat rondele, vin si pasta de tomate si o mai tinem la cuptor timp de inca o ora, o ora si jumatate.Din jumatate in jumatate de ora, se scoate tava si se intoarce carnea pe celalalta parte ca sa se rumeaneasca.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise