Carnea de miel se cresteaza bine si eventual se imparte in bucati . Se aseaza in tava si se adauga uleiul, otetul si se presara sarea. Se da la cuptor circa 40 de minute. In tot acest timp , cam din 10 in 10 minute se scoate tava si se iriga carnea cu sosul rezultat. Dupa aproape o ora, se scoate si se adauga o ceasca de apa , vinul alb ,usturoiul verde tocat marunt si foaia de dafin. Se reintroduce la cuptor. Este indicat sa intoarceti din cand in cand carnea de pe o parte pe alta , astfel va prinde o crusta frumoasa pe ambele parti. Se mai lasa o jumatate de ora la cuptor. Timpul de coacere poate varia. Se poate prelungii , in functie de grosimea carnii si de gustul fiecaruia. Temperatura de coacere , 170 grade. Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii