Luam o tava la care ne poate intra coasta intreaga
Adaugam uleiul si carnea.
Facem un bait din:-frunzele de rozmarin taiate fin
- usturoiul taiat marunt
-sare
-piper
-berea
-foile de dafin
Rasturnam peste carne
Bagam la frigider toata noaptea...tava fiind acoperita.
Apoi bagam la cuptor in prealabil incins la 210 grade 1 ora.
In timpul coacerii mai luam din zeama si punem peste carne.
Servim dupa plac cu garnitura de piure,salata sau cu ce doriti.
Pofta buna!
Ne ies 4 porti.
Observatii:carnea daca este lasata la macerat va fii mult mai frageda.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii