autor:

Alice85

» » , Retete de Pasti, Fripturi

Friptura de miel la cuptor

Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 aprilie 2010

Ingrediente
*1 coasta de miel aprox 1 kg, *1 cutie bere sau vin, *2 fire rozmarin, *1 capatina usturoi, *2 foi de dafin, *50 ml ulei masline, *sare, *piper

Dificultate: Medie Timp: 12h

17 voturi

Mod de preparare

Luam o tava la care ne poate intra coasta intreaga

Adaugam uleiul si carnea.

Facem un bait din:-frunzele de rozmarin taiate fin

- usturoiul taiat marunt

-sare

-piper

-berea

-foile de dafin

Rasturnam peste carne

Bagam la frigider toata noaptea...tava fiind acoperita.

Apoi bagam la cuptor in prealabil incins la 210 grade 1 ora.

In timpul coacerii mai luam din zeama si punem peste carne.

Servim dupa plac cu garnitura de piure,salata sau cu ce doriti.

Pofta buna!





Ne ies 4 porti.



Observatii:carnea daca este lasata la macerat va fii mult mai frageda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de miel la cuptor cu legume si masline verzi

Friptura de miel la cuptor cu legume si masline verzi

Carnea de miel se curata bine de grasime si se spala. Se impaneaza cu usturoi. Se sareaza si se

17 voturi    6 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Friptura de miel la cuptor

Friptura de miel la cuptor

Spalam pulpa foarte bine si o stergem cu un servet de bucatarie. Curatam usturoiul si-l taiem in

0 voturi    0 comentarii
2h 40 min
Retete de Pasti

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    Nu am pus niciodata bere dar voi incerca.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

    Mai postam inca odata, nu a aparut comentul. Felicitari, arata bine, cred ca a fost f. buna cu bere. Eu am pregatit o friptura simpla, dar voi incerca si reteta ta cu bere si rozmarin.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

    Cred ca e f. buna cu bere, eu am facut simpla, data viitoare voi incerca cu bere.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

      Un deliciu!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010

      Va multumesc mult ,mult tuturor :)

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      Arata de nu se poate.Sunt cu glandele salivare pe debit maxim.

    • lucica mihaila

      lucica mihaila (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      Am salivat cand am vazut-o. Inseamna ca e de nota 10 cu felicitari!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      Si eu tin carnea la macerat...ii da un gust special.F. buna friptura,Felicitari!

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Arata super....felicitari pentru reteta!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      10 cu felicitari!!! Arata foarte, foarte bine

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Mi-a mai ramas o pulpa de miel, in congelator, de la Pasti si reteta ta chiar imi place, asa ca deocamdata am salvat-o... Felicitari !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Arata tare bine...

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Arata tare apetisant.

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Arata foarte apetisant!Si mie imi place sa tin carnea la macerat! Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

12h

17 voturi

Ingrediente

  • *1 coasta de miel aprox 1 kg
  • *1 cutie bere sau vin
  • *2 fire rozmarin
  • *1 capatina usturoi
  • *2 foi de dafin
  • *50 ml ulei masline
  • *sare
  • *piper

Raporteaza reteta

Retete
de Alice85
Empanada de ton

Empanada de ton

Scoatem foile din congelator si lasam 10 min sa se dezghete. Intre timp, punem cuptorul la 180 de

12 voturi    2 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Prepararea blatului: 1- punem cuptorul la incalzit la 170 grade, caldura sus si jos . 2- batem

25 voturi    19 comentarii
1h
Torturi
Tocino de cielo

Tocino de cielo

Se fierbe apa cu zaharul, zaharul vanilat si lamiia pina ce se ingrosa (se fierbe cam vreo 15 min)

120 voturi    32 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

constanta proca (Chef de cuisine)

Nu am pus niciodata bere dar voi incerca.

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de porc cu mere la cuptor