Ingrediente
- punga Knorr pentru friptura de porc cu vin, - pulpa din spate a mielului, aproximativ 1,5 - 2 kg, - 2 cepe mari taiate in cuburi mari, - 1 morcov mare, taiat rondele de 3 centimetri grosime, - 150 ml vin negru ,preferabil de casa, - sare, - piper, - ienibahar macinat, - 1 cartof mare, spalat, curatat si taiat in cuburi mari.
Dificultate: Medie | Timp: 3h 30 min
4 voturi
Mod de preparare
Turnam vinul in punga si amestecam bine de tot. Apoi introducem in punga si pulpa de miel si sigilam punga. Atentie sa nu gauriti punga!
Pulpa trebuie sa stea pe legume. Se introduce in cuptorul incalzit in prealabil si se gateste la foc mic de tot, sa se patrunda bine de tot. Dupa jumatate de ora, intoarceti punga, dar atentie mare, este calda.
Dupa o ora si ceva, dumneavoastra decideti cum doriti friptura:
1. Sa fie frageda si zemaoasa. Daca o doriti frageda si zemoasa, nu spargeti punga pana la final.
2. Sa fie putin rumenita. Daca o doriti rumenita, intepati punga cu un cutit si mariti focul la maxim.
In functie de dorinta dumneavoastra, si la punctul 1 si la 2 o mai lasati la cuptor, maximum 30 de minute.
Pofta buna!
AdeenA , 10 noiembrie 2009
hey scumpy, daca imi placea mielul incantata..dar se poate inlocui cu pui piu piu?? muak