Se spala pulpa de miel bine si se cresteaza pana la os, din 5 in 5 centimetri. In punga Knorr pentru friptura adaugam cartoful, ceapa, morcovul, iar sarea, piperul si ienibaharul dupa gust.
Turnam vinul in punga si amestecam bine de tot. Apoi introducem in punga si pulpa de miel si sigilam punga. Atentie sa nu gauriti punga!
Pulpa trebuie sa stea pe legume. Se introduce in cuptorul incalzit in prealabil si se gateste la foc mic de tot, sa se patrunda bine de tot. Dupa jumatate de ora, intoarceti punga, dar atentie mare, este calda.
Dupa o ora si ceva, dumneavoastra decideti cum doriti friptura:
1. Sa fie frageda si zemaoasa. Daca o doriti frageda si zemoasa, nu spargeti punga pana la final.
2. Sa fie putin rumenita. Daca o doriti rumenita, intepati punga cu un cutit si mariti focul la maxim.
In functie de dorinta dumneavoastra, si la punctul 1 si la 2 o mai lasati la cuptor, maximum 30 de minute.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii