autor:

Fara foto

» » Fripturi

friptura de miel traditionala.

Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 iunie 2008

Ingrediente
1 kg carne de miel, 100 gr slanina afumata, 200 ml vin alb, 5 catei de usturoi, tarhon, maghiran, sare, piper boabe, 50 ml ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se portioneaza carnea si se pune intr-un vas si se freaca bine cu lamiie, tarhon, se impaneaza cu usturoi. Peste carnea astfel pregatita se pune slanina afumata, taiata in fisii subtiri. In vas se adauga ulei, boabe de piper. Se da tava la cuptor . Dupa 40 min se pune vinul. Cand friptura este frumos rumenita, se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca, se indeparteaza slanina .
Daca ti-a placut reteta noastra "friptura de miel traditionala." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Gãinã la cuptor cu ciuperci

Gãinã la cuptor cu ciuperci

1)Pune la fiert gãina cu morcovi,1 ceapã,carofi tãiati cubulete,usturoiul intreg(curatat de pielitã),sare

14 voturi    12 comentarii
2h
Fripturi
Aperitiv pentru masa festiva de sarbatori.

Aperitiv pentru masa festiva de sarbatori.

Friptura se pune la bait in condimente cate-va ore ,putem face friptura fie la tava in cuptor ,fie

0 voturi    0 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2009

    O reteta delicioasa.Eu pun vin rosu si niste bulion.Paste fericit!

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne de miel
  • 100 gr slanina afumata
  • 200 ml vin alb
  • 5 catei de usturoi
  • tarhon
  • maghiran
  • sare
  • piper boabe
  • 50 ml ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de neacsu laura
prajitura cu visine

prajitura cu visine

se amesteca galbenusurile cu uleiul ca o maioneza si se baga la frigider pina batem albusurile.albusurile

1 vot    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse
tort cu fructe.

tort cu fructe.

Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Se imparte in trei foi, se insiropeaza si se umplu cu

5 voturi    6 comentarii
1h
Torturi
Oua vopsite

Oua vopsite

Iei ouale le speli foarte bine cu apa calda si detergent si le clatesti la fel de bine. Le pui la

4 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Andreea Constantina Manciu

Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)

O reteta delicioasa.Eu pun vin rosu si niste bulion.Paste fericit!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Ficatei cu pasta de usturoi