autor:

lizz

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Friptura de pasare cu cartofi

Autor: lizz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lizz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 august 2009

Ingrediente
Portie pentru 2 persoane:, 2-3 pulpe superioare, 4 aripi, toate condimentate si fripte pe gratar., , 3 cartofi mari

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Cartofii se fierb intregi in apa cu sare. Apoi ii tai usor, cu grija sa nu se rupa, pe lung in 4.
Bucatile astfel obtinute se pun in ulei incins si se prajesc cat sa capete o crusta aurie.

Se servesc impreuna cu gratarul de pasare alaturi fie de o salata de cruditati, fie cu mujdei de usturoi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pasare cu cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Fasole boabe cu slaninuta afumata si carnati

Fasole boabe cu slaninuta afumata si carnati

Se tine fasolea la inmuiat in apa rece(eu o pun de obicei de seara pana a doua zi dimineata). A

2 voturi    1 comentariu
2h 9 min
Mancaruri cu carne
Cartofi cu carne tocata

Cartofi cu carne tocata

Inabusim ceapa taiata marunt in putin ulei, adaugam apoi carnea si fierbem impreuna. Punem si ciupercile

12 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2010

    Arata foarte bine!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2010

    Gustoasa...

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 27 februarie 2010

    Este un fel de mancare mult apreciat de toata lumea.... Noua ne place mult cu mujdei de usturoi .

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 februarie 2010

      Foarte aspectoasa.

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2009

      Arata bine,mai sanatoasa este la coptor(intreaba medicul).

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2009

      Arata f. bine.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2009

      O bunatate...

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 08 octombrie 2009

      ft bun cu cartofi sau fara!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2009

      Merg de minune in aceasta combinatie puiul cu cartoful.Felicitari.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2009

      Si mie imi place combinatia pui cu cartofi ,indiferent cum este pregatita.

    • lizz

      lizz (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2009

      Vai valentina, arata grozav puiul tau...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2009

      Apetisant...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2009

      E tare gustos, desigur.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • Portie pentru 2 persoane:
  • 2-3 pulpe superioare
  • 4 aripi
  • toate condimentate si fripte pe gratar.
  • 3 cartofi mari

Raporteaza reteta

Retete
de lizz
Musaca de cartofi cu ciuperci

Musaca de cartofi cu ciuperci

Ceapa taiata fin se pune in 3 linguri de ulei incins si se caleste pana devine aurie la culoare. Se

36 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Clatite cu gem

Clatite cu gem

Intr-un castron inalt am pus: galbenusul, uleiul, sarea, esenta, coaja rasa si 100 ml din lichid. Am

1 vot    0 comentarii
15 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura de casa cu branza

Prajitura de casa cu branza

Se bate separat galbenusul de albus, apoi se amesteca impreuna. Se adauga zaharul si se bate pana

15 voturi    2 comentarii
25 min
Prajituri

mihaela cecilia (Chef de cuisine)

Arata foarte bine!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Ciulama cu pipote de curcan