autor:

lizz

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Friptura de pasare cu cartofi

Autor: lizz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lizz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 august 2009

Ingrediente
Portie pentru 2 persoane:, 2-3 pulpe superioare, 4 aripi, toate condimentate si fripte pe gratar., , 3 cartofi mari

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Cartofii se fierb intregi in apa cu sare. Apoi ii tai usor, cu grija sa nu se rupa, pe lung in 4.
Bucatile astfel obtinute se pun in ulei incins si se prajesc cat sa capete o crusta aurie.

Se servesc impreuna cu gratarul de pasare alaturi fie de o salata de cruditati, fie cu mujdei de usturoi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pasare cu cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2010

    Arata foarte bine!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2010

    Gustoasa...

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 27 februarie 2010

    Este un fel de mancare mult apreciat de toata lumea.... Noua ne place mult cu mujdei de usturoi .

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 februarie 2010

      Foarte aspectoasa.

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2009

      Arata bine,mai sanatoasa este la coptor(intreaba medicul).

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2009

      Arata f. bine.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2009

      O bunatate...

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 08 octombrie 2009

      ft bun cu cartofi sau fara!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2009

      Merg de minune in aceasta combinatie puiul cu cartoful.Felicitari.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2009

      Si mie imi place combinatia pui cu cartofi ,indiferent cum este pregatita.

    • lizz

      lizz (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2009

      Vai valentina, arata grozav puiul tau...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2009

      Apetisant...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2009

      E tare gustos, desigur.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • Portie pentru 2 persoane:
  • 2-3 pulpe superioare
  • 4 aripi
  • toate condimentate si fripte pe gratar.
  • 3 cartofi mari

Raporteaza reteta

Retete
de lizz
Musaca de cartofi cu ciuperci

Musaca de cartofi cu ciuperci

Ceapa taiata fin se pune in 3 linguri de ulei incins si se caleste pana devine aurie la culoare. Se

37 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Clatite cu gem

Clatite cu gem

Intr-un castron inalt am pus: galbenusul, uleiul, sarea, esenta, coaja rasa si 100 ml din lichid. Am

1 vot    0 comentarii
15 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura de casa cu branza

Prajitura de casa cu branza

Se bate separat galbenusul de albus, apoi se amesteca impreuna. Se adauga zaharul si se bate pana

15 voturi    2 comentarii
25 min
Prajituri

mihaela cecilia (Chef de cuisine)

Arata foarte bine!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Muschi de porc cu ciuperci