Cartofii se fierb intregi in apa cu sare. Apoi ii tai usor, cu grija sa nu se rupa, pe lung in 4.
Bucatile astfel obtinute se pun in ulei incins si se prajesc cat sa capete o crusta aurie.
Se servesc impreuna cu gratarul de pasare alaturi fie de o salata de cruditati, fie cu mujdei de usturoi.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii