Se macereaza pasarea, timp de 24 ore in sosul de tomate, in care se pune piperul si concentratul de pasare. Se lasa sa se scurga 1 ora, dupa care se incinge uleiul si se prajeste pasarea (preferabil in ulei de masline), dar nu inainte de a o portiona. Se fierbe sosul de tomate in care a stat pasarea 10 minute, dupa aceea se toarna sosul fierbinte peste friptura. La sfirsit, se pune patrunjelul tocat marunt peste friptura.
Se serveste cu vin alb, racit la frigider timp de 24 ore
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii