autor:

autor

» » Fripturi

Friptura de pasare macerata in sos de tomate

   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
o pasare tinara, 1,5 litri sos de tomate, 2 linguri de concentrat de pasare, 1 litru ulei, 1 lingurita de piper macinat, 5-6 legaturi de patrunjel

Dificultate: Ridicata Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se macereaza pasarea, timp de 24 ore in sosul de tomate, in care se pune piperul si concentratul de pasare. Se lasa sa se scurga 1 ora, dupa care se incinge uleiul si se prajeste pasarea (preferabil in ulei de masline), dar nu inainte de a o portiona. Se fierbe sosul de tomate in care a stat pasarea 10 minute, dupa aceea se toarna sosul fierbinte peste friptura. La sfirsit, se pune patrunjelul tocat marunt peste friptura.
Se serveste cu vin alb, racit la frigider timp de 24 ore
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pasare macerata in sos de tomate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de miel in folie de aluminiu

Friptura de miel in folie de aluminiu

Bucatile de carne spalate se condimenteaza si se sareaza bine, se lasa cateva minute sa isi traga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Piept de porc cu mazare si friganele

Piept de porc cu mazare si friganele

Se pregateste carnea tocata se sareaza, pipereaza, boia si oregano, se toaca o ceapa marunt, se amesteca

4 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • o pasare tinara
  • 1,5 litri sos de tomate
  • 2 linguri de concentrat de pasare
  • 1 litru ulei
  • 1 lingurita de piper macinat
  • 5-6 legaturi de patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

106 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Gratar special de pui