autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

FRIPTURA DE PASTAI GALBENE

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iulie 2008

Ingrediente
1 kg pastai de pastai de fasole galbene, o lingurita de delicat, 50 g ulei masline, 50 ml apa.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata pastaile si se spala. Se pune uleiul, apoi pastaile, delicatul, supa si se acopera oala sub presiune. Se lasa la foc mediu maxim 10 minute. Se servesc ca si garnitura la friptura de pui. Optional se pot servi cu crema de usturoi.
Daca ti-a placut reteta noastra "FRIPTURA DE PASTAI GALBENE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei pane Doina

Dovlecei pane Doina

Spalati, stergeti dovleceii si taiati-le coditele. Taiati dovleceii in felii de 5-6 mm grosime,

30 voturi    18 comentarii
25 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci cu ficatei de pui

Ghiveci cu ficatei de pui

Se pregatesc legumele astfel: se curata,ceapa se taie solzteisori,ardeiul se raie fasii,morcovii

4 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 august 2010

    Merita incercata !

  • Fara foto

    Mihaela76 (Chef de cuisine) , 26 martie 2009

    Daca o pregatesti in oala sub presiune, cu ingredientele mentionate vei vedea ca pastaile se rumenesc foarte bine.

  • Fara foto

    pashica , 08 august 2008

    Nu inteleg de ce i se zice friptura de pastai? Stim cu toti ca este salata de pastai. Si totusi, chiar friptura?

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg pastai de pastai de fasole galbene
  • o lingurita de delicat
  • 50 g ulei masline
  • 50 ml apa.

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela76
PASTAI VERZI CU BULION

PASTAI VERZI CU BULION

Ceapa taiata marunt se pune la prajit in ulei oala sub presiune. Se adauga pastaile, spalate si rupte

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta de caise

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

17 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
PIFTELE VITA

PIFTELE VITA

Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt.

2 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Crochete coapte de bostan Crochete coapte de bostan

Bostanul eu il curat de coaja, il tai in bucati potrivite si ii il fierb in supa pana se inmoaie. Ceapa o prajesc in ulei pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Vinete in stil italian