autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

FRIPTURA DE PASTAI GALBENE

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iulie 2008

Ingrediente
1 kg pastai de pastai de fasole galbene, o lingurita de delicat, 50 g ulei masline, 50 ml apa.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata pastaile si se spala. Se pune uleiul, apoi pastaile, delicatul, supa si se acopera oala sub presiune. Se lasa la foc mediu maxim 10 minute. Se servesc ca si garnitura la friptura de pui. Optional se pot servi cu crema de usturoi.
Daca ti-a placut reteta noastra "FRIPTURA DE PASTAI GALBENE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Orez in stil indonezian cu sos de arahide

Orez in stil indonezian cu sos de arahide

Se incinge jumatate din cantitatea de ulei(7ml)intr-o tigaie.Se bat ouale cu fulgii de ardei iute

2 voturi    1 comentariu
25 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Coaste de porc lipicioase şi picante cu cartofi wedges

Coaste de porc lipicioase şi picante cu cartofi wedges

1. Cuptorul se închinge la 160 C/gaz 3 şi pe tavă se aşează coastele peste care se toarnă cola

1 vot    0 comentarii
4h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 august 2010

    Merita incercata !

  • Fara foto

    Mihaela76 (Chef de cuisine) , 26 martie 2009

    Daca o pregatesti in oala sub presiune, cu ingredientele mentionate vei vedea ca pastaile se rumenesc foarte bine.

  • Fara foto

    pashica , 08 august 2008

    Nu inteleg de ce i se zice friptura de pastai? Stim cu toti ca este salata de pastai. Si totusi, chiar friptura?

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg pastai de pastai de fasole galbene
  • o lingurita de delicat
  • 50 g ulei masline
  • 50 ml apa.

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela76
PASTAI VERZI CU BULION

PASTAI VERZI CU BULION

Ceapa taiata marunt se pune la prajit in ulei oala sub presiune. Se adauga pastaile, spalate si rupte

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta de caise

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

17 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
PIFTELE VITA

PIFTELE VITA

Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt.

2 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei umpluti cu carne de porc Ardei umpluti cu carne de porc

Orezul se curata daca e cazul si se spala in mai multe ape, se scurge si se adauga la tigaie cu 50 ml de ulei unde se caleste putin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasolica batuta