autor:

Fara foto

» » Fripturi

FRIPTURA DE PORC

Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 iulie 2008

Ingrediente
carne de porc, , ulei,, condimente de fripturi, sare, , usturoi,

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Carnea se taie in bucati nu prea groase pentru a se praji mai repede.
Peste carne se presara un amestec din mujdei, condimente si sare
Dupa aceea, se asaza intr-o tava in care se afla ulei (nu prea mult- pe fundul tavii)
Friptura de porc se poate servi si cu o salata din varza rosie
Daca ti-a placut reteta noastra "FRIPTURA DE PORC" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de porc

Friptura de porc

Fellile de carne le-am marinat cateva ore. Am uns cu putin ulei o tava tapetata cu alufolie, am

4 voturi    3 comentarii
45 min
Fripturi
Friptura din pulpa de porc la cuptor

Friptura din pulpa de porc la cuptor

Spalam bucata de pulpa apoi o taiem felii grose cam de un deget. Ceapa verde o spalam, o taiem rondele,

1 vot    0 comentarii
2h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Antricot de manzat cu sos gorgonzola