autor:

Fara foto

» » Fripturi

FRIPTURA DE PORC

Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 iulie 2008

Ingrediente
carne de porc, , ulei,, condimente de fripturi, sare, , usturoi,

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Carnea se taie in bucati nu prea groase pentru a se praji mai repede.
Peste carne se presara un amestec din mujdei, condimente si sare
Dupa aceea, se asaza intr-o tava in care se afla ulei (nu prea mult- pe fundul tavii)
Friptura de porc se poate servi si cu o salata din varza rosie
Daca ti-a placut reteta noastra "FRIPTURA DE PORC" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptură de porc la tavă

Friptură de porc la tavă

Tăiem carnea în felii potrivite şi le aşezăm în tava de aragaz, sau tava specială pentru fripturi.

6 voturi    0 comentarii
2h
Fripturi
Friptura de porc in vin rosu

Friptura de porc in vin rosu

Pregatim o marinata din vinul rosu, zeama de lamaie, sare, condimente, uleiul de masline si cativa

10 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pulpe de pui pe pat de sare la cuptor