autor:

MIHAELA2711

» » Fripturi

Friptura de porc a la grec

Autor: MIHAELA2711 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 11 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAELA2711 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 11 martie 2009

Ingrediente
1 kg de carne de porc cu putina grasime, ulei de masline, sare, piper, oregano, lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 2h

5 voturi

Mod de preparare

Se pune tigaia pe foc cu putin ulei de masline la incins.
In acest timp se feliaza carnea de porc si se bate un pic pe ambele parti.
Se sareaza, se pipereaza si se pune oregano pe ambele parti ( dupa gust)si se pune in tigaie la prajit.
Cand se rumeneste, se scoate din tigaie si se pune pe o farfurie.
Peste friptura fierbinte se pune sucul de la o lamaie.
Se poate servi cu cartofi prajiti peste care puneti sare si oregano.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc a la grec" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de porc la tava

Friptura de porc la tava

Spalam si portionam carnea in felii mai groase, aproximariv 1-1,5 cm. Crestam feliile de carne cu

3 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Ceafa si piept de porc la gratar

Ceafa si piept de porc la gratar

Nu am sa va dau cantitatea, doar de ce aveti nevoie, noi am fost 8 persoane. Noi facem gratarele

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

5 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Coaste de Porc si cartofi la cuptor