Se pune tigaia pe foc cu putin ulei de masline la incins.
In acest timp se feliaza carnea de porc si se bate un pic pe ambele parti.
Se sareaza, se pipereaza si se pune oregano pe ambele parti ( dupa gust)si se pune in tigaie la prajit.
Cand se rumeneste, se scoate din tigaie si se pune pe o farfurie.
Peste friptura fierbinte se pune sucul de la o lamaie.
Se poate servi cu cartofi prajiti peste care puneti sare si oregano.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii