autor:

MIHAELA2711

» » Fripturi

Friptura de porc a la grec

Autor: MIHAELA2711 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 11 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAELA2711 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 11 martie 2009

Ingrediente
1 kg de carne de porc cu putina grasime, ulei de masline, sare, piper, oregano, lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 2h

5 voturi

Mod de preparare

Se pune tigaia pe foc cu putin ulei de masline la incins.
In acest timp se feliaza carnea de porc si se bate un pic pe ambele parti.
Se sareaza, se pipereaza si se pune oregano pe ambele parti ( dupa gust)si se pune in tigaie la prajit.
Cand se rumeneste, se scoate din tigaie si se pune pe o farfurie.
Peste friptura fierbinte se pune sucul de la o lamaie.
Se poate servi cu cartofi prajiti peste care puneti sare si oregano.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc a la grec" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Frigare din muschiuleti de porc

Frigare din muschiuleti de porc

1. Se curata muschiuletul de porc, se taie in bucati mai mari si se aseaza intr-un vas. 2. Se condimenteaza

4 voturi    2 comentarii
2h
Fripturi
Aripi de curcan tandoori-reteta de inspiratie indiana

Aripi de curcan tandoori-reteta de inspiratie indiana

Indepartati varfurile aripilor de curcan,apoi taiati-le in doua pe la incheietura.stropiti carnea

2 voturi    10 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

5 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Miel parizian