autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

FRIPTURA DE PORC CU MUST SI STRUGURI

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 iunie 2008

Ingrediente
600g. carne de porc,, 100ml.ulei,, sare,, 120g.morcovi,, 50g.ceapa,, 20g.pasta de rosii,, 30g.faina,, 300ml.must,, 1 foaie dafin,, 2g. cimbrisor,, 150g.struguri

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

1.Carnea se sareaza si se rumeneste in uleiul incins.Se scoate si se pune pe o farfurie.
2.In uleiul ramas se calesc morcovii taiati felii si ceapa tocata.Cand zarzavatul se patrunde , se adauga pasta de rosii si faina si se amesteca bine timp de 5 minute.Se pun apoi mustul,foaia de dafin, cimbrisorul si carnea si se fierb sub capac impreuna pana se inmoaie carnea.
3.Se scoate carnea ,iar in sosul ramas se pun boabele de struguri;se mai lasa sa dea un clocot.
4.Carnea se taie felii ,se toarna deasupra sosul si se serveste cu garnitura de orez sau cartofi natur.
Daca ti-a placut reteta noastra "FRIPTURA DE PORC CU MUST SI STRUGURI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui tras la tigaie cu sos teriyaki si legume

Pui tras la tigaie cu sos teriyaki si legume

Se taie puiul fasii, se trage in tigaia cu interior ceramic, cu putin ulei Arpis, apoi se adauga

4 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu carne
Rulouri din piept de pui cu miez de carne tocata

Rulouri din piept de pui cu miez de carne tocata

Se spala pieptul de pui, se sterge si se fac cam 5-6 bucati cat palma (mie mi-au iesit 7 ca le-am

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 600g. carne de porc,
  • 100ml.ulei,
  • sare,
  • 120g.morcovi,
  • 50g.ceapa,
  • 20g.pasta de rosii,
  • 30g.faina,
  • 300ml.must,
  • 1 foaie dafin,
  • 2g. cimbrisor,
  • 150g.struguri

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Pui cu legume la cuptor