autor:

Eileen

» » , Mancaruri cu carne, Retete de Craciun

Friptura de porc cu mustar si spanac

Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 august 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 august 2011

Ingrediente
Ulei de masline, 600g file porc, O lingura mustar cu boabe de mustar (wholegrain mustard), 200ml supa de pui, 4 linguri smantana, 2 linguri zeama lamaie, O mana de patrunjel tocat marunt, 200g spanac

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

10 voturi

Mod de preparare

Incingeti o tigaie cu doua linguri de ulei. Prajiti feliile de porc bine batute inainte si fara grasime, pe rand. Le scoateti si le scurgeti pe o hartie de bucatarie.

In aceeasi tigaie puneti supa de pui si mustarul, dati in clocot. Adaugati smantana si carnea de porc si lasati la fiert la foc mic pana porcul este fraged, in jur de 10-15 minute. Continuati sa fierbeti pana se ingroasa sosul, puteti pune si o lingura de faina daca nu se leaga. Asezonati si adaugati zeama de lamaie si patrunjelul.

Fierbeti spanacul, scurgeti-l bine, apoi adaugati-l in tigaia cu carnea de porc. Sau il puteti servi separat, cum doriti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu mustar si spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Praz invelit in Sunca(Bacon)

Praz invelit in Sunca(Bacon)

Se taie prazul cam 10 bucati mai mari cam 8-10 cm, care se invelesc in sunca(bacon)se prind cu scobitori

12 voturi    2 comentarii
25 min
Mancaruri cu carne
Rulada Laura

Rulada Laura

Carnea batuta se face cu sare , piper si enibahar pe ambele parti. Pe o parte se unge cu mustar,

18 voturi    12 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2012

    O reteta ce merita incercata !

  • Fara foto

    Buia (Chef de cuisine) , 12 iulie 2012

    carnea de porc se poate frige data deja cu un strat de mustar si iese mai frageda

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

10 voturi

Ingrediente

  • Ulei de masline
  • 600g file porc
  • O lingura mustar cu boabe de mustar (wholegrain mustard)
  • 200ml supa de pui
  • 4 linguri smantana
  • 2 linguri zeama lamaie
  • O mana de patrunjel tocat marunt
  • 200g spanac

Raporteaza reteta

Retete
de Eileen
Cookies cu ciocolata

Cookies cu ciocolata

Se incinge cuptorul la 170 grade. Frecam bine untul cu tot zaharul pana acesta se topeste si nu se

1 vot    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Varza a la Cluj cu afumatura

Varza a la Cluj cu afumatura

Varza se taie fideluta, se pune sare si se lasa o jumatate de ora. Se scurge de zeama si se pune

35 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de salata cu costita

Ciorba de salata cu costita

Se fierb ceapa, telina, morcovii, pastarnacul intr-o oala cu 4 litri de apa cu putina sare. Dupa

3 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

constanta proca (Chef de cuisine)

O reteta ce merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Risoto Mantovano (Orez Mantovan)