autor:

Maria Lupean

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

FRIPTURA DE PORC CU MUSTAR SI USTUROI

Autor: Maria Lupean (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Statele Unite


    Reteta postata pe: 09 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Lupean (Chef de cuisine)   
Specific:  

Statele Unite


Reteta postata pe: 09 septembrie 2009

Ingrediente
-1 kg si jumatate de pulpa porc fara os, -jumatate borcan mustar de Dijon, -5 linguri usturoi zdrobit, -2 linguri rozmarin proaspat, taiat marunt, -1 lingura de sos soia

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

1 vot

Mod de preparare

Decupati toata grasimea de pe carne.
Intr-un bol mic, amestecati mustarul, usturoiul, rozamrinul si sosul soia. Dupa ce ungeti un vas mare cu ulei, introduceti in el carnea si turnati sosul de mustar peste ea. Lasati sa se coaca la cuptor timp de 40 de minut la foc mare, pina cand mijlocul carnii capata culoarea roz.
Se serveste cu cartofi natur sau piure, orez sau legume.
Enjoy!
Daca ti-a placut reteta noastra "FRIPTURA DE PORC CU MUSTAR SI USTUROI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancarica cu carne

Mancarica cu carne

Cartofii se curata se spala si se taie in sferuri, ceapa se toaca marunt si se pune la calit, ardeii

19 voturi    9 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Pui crispy la cuptor cu garnitura de Şehriye si linte maro

Pui crispy la cuptor cu garnitura de Şehriye si linte maro

Prepararea garniturii: Intr-o cratita puneti 1 lingura de ulei de masline, ceapa si usturoiul tocate

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2009

    Interesanta reteta.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2009

    O bunatate...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

1 vot

Ingrediente

  • -1 kg si jumatate de pulpa porc fara os
  • -jumatate borcan mustar de Dijon
  • -5 linguri usturoi zdrobit
  • -2 linguri rozmarin proaspat
  • taiat marunt
  • -1 lingura de sos soia

Raporteaza reteta

Retete
de Maria Lupean
SUPA DE ROSII CU MARAR

SUPA DE ROSII CU MARAR

Intr-o oala se pun la fiert rosiile, ceapa, supa de pui, pasta de rosii, sarea si piperul. Dupa

58 voturi    7 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Avocado Spicy Dip

Avocado Spicy Dip

1- se zdrobeste avocado cu furculita 2- se adauga restul ingredientelor si se amesteca bine. Acoperit

59 voturi    4 comentarii
20 min
Aperitive
Greta Garbo

Greta Garbo

Se framinta toate ingrdientele uscate. Aluatul se imparte in 4 parti. Se intinde o foaie in tava

95 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Interesanta reteta.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Iepure a la Segovia