autor:

Dulceata_de_trandafiri

» » , Mancaruri cu carne, Paste si pizza

Friptura de porc cu paste si masline

Autor: Dulceata_de_trandafiri (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dulceata_de_trandafiri (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 februarie 2011

Ingrediente
Ingrediente pentru doua portii de mancat pe saturate:, , 1. 4 cotlete de porc, 2. 200 de gr paste (Farfalle), 3. 3 linguri cu varf de masline fara samburi, 4. 3 linguri de mustar dulce, 5. 2 linguri otet, 6. 3-4 catei de usturoi, 7. 2 lingurite de cimbru, 8. 2 lingurite de busuioc

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

3 voturi

Mod de preparare

Un fel de mancare gata-n 25 min pe ceas :) ! Nu-i asa ca te-am facut curioasa?

Se amesteca mustarul, uleiul, otetul, cimbrul si busuiocul si se pune carnea de porc in acest amestec pentru 10 minute. Usturoiul de piseaza marunt, maslinele se taie rondele.

Intr-un vas se pune 1 litru jumatate de apa la fiert, cu putina sare. Cand incepe sa clocoteasca se pun pastele, timp de 15 minute si se amesteca din cand in cand. Concomitent, intr-o tigaie, se pun la prajit bucatile de porc. Cand sunt rumenite, se adauga peste ele sosul in care au stat, plus jumatate de pahar de apa, maslinele si usturoiul pisat. Se pune capacul si se lasa la fiert inca 2-3 minute. Pastele se pun intr-un bol, peste ele se toarna sosul de la friptura si se amesteca bine. Acest fel de mancare se serveste cat e fierbinte. Sa ai pofta!

Nota: pentru acest fel de mancare, Ama a fost cea care m-a inspirat, atata doar ca i-am adus modificari dupa gustul meu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu paste si masline" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Canneloni cu ricota si spanac

Canneloni cu ricota si spanac

Spanacul il curatam, spalam si taiem in fasai mai mici pe latime. Intr-o cratita punem untul, lasam

14 voturi    7 comentarii
2h
Paste si pizza
Penne prosciuto, piseli (penne cu smintina, sunca si mazare)

Penne prosciuto, piseli (penne cu smintina, sunca si mazare)

Intr-o oala punem la incalzit circa 2,5 litri de apa cu o lingura de sare mare. Cind apa incepe sa

4 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 10 februarie 2011

    Delicios.

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

3 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente pentru doua portii de mancat pe saturate:
  • 1. 4 cotlete de porc
  • 2. 200 de gr paste (Farfalle)
  • 3. 3 linguri cu varf de masline fara samburi
  • 4. 3 linguri de mustar dulce
  • 5. 2 linguri otet
  • 6. 3-4 catei de usturoi
  • 7. 2 lingurite de cimbru
  • 8. 2 lingurite de busuioc

Raporteaza reteta

Retete
de Dulceata_de_trandafiri
Bagheta cu susan

Bagheta cu susan

Cui nu-i rascoleste amintiri mirosul de paine calda?...De ceva vreme tot zic si nu apuc sa ma tin

1 vot    4 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
"Kiss & Tell" - crema de ciocolata

"Kiss & Tell" - crema de ciocolata

Fiindca abia ce am intrat in mult asteptata - de unii - si hulita - de altii - luna a indragostitilor,

2 voturi    4 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Salata de cruditati

Salata de cruditati

Merele se curata de coaja si se dau pe razatoare. Morcovii si telina se curata si se taie cu mixerul

2 voturi    4 comentarii
15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Delicios.

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Painici umplute