autor:

Dulceata_de_trandafiri

» » , Mancaruri cu carne, Paste si pizza

Friptura de porc cu paste si masline

Autor: Dulceata_de_trandafiri (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dulceata_de_trandafiri (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 februarie 2011

Ingrediente
Ingrediente pentru doua portii de mancat pe saturate:, , 1. 4 cotlete de porc, 2. 200 de gr paste (Farfalle), 3. 3 linguri cu varf de masline fara samburi, 4. 3 linguri de mustar dulce, 5. 2 linguri otet, 6. 3-4 catei de usturoi, 7. 2 lingurite de cimbru, 8. 2 lingurite de busuioc

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

3 voturi

Mod de preparare

Un fel de mancare gata-n 25 min pe ceas :) ! Nu-i asa ca te-am facut curioasa?

Se amesteca mustarul, uleiul, otetul, cimbrul si busuiocul si se pune carnea de porc in acest amestec pentru 10 minute. Usturoiul de piseaza marunt, maslinele se taie rondele.

Intr-un vas se pune 1 litru jumatate de apa la fiert, cu putina sare. Cand incepe sa clocoteasca se pun pastele, timp de 15 minute si se amesteca din cand in cand. Concomitent, intr-o tigaie, se pun la prajit bucatile de porc. Cand sunt rumenite, se adauga peste ele sosul in care au stat, plus jumatate de pahar de apa, maslinele si usturoiul pisat. Se pune capacul si se lasa la fiert inca 2-3 minute. Pastele se pun intr-un bol, peste ele se toarna sosul de la friptura si se amesteca bine. Acest fel de mancare se serveste cat e fierbinte. Sa ai pofta!

Nota: pentru acest fel de mancare, Ama a fost cea care m-a inspirat, atata doar ca i-am adus modificari dupa gustul meu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu paste si masline" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza

Pizza

Blatul de pizza se unge cu un mix facut din ketchup si condimente (cate putin din fiecare, pana va

0 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza
Paste la cuptor cu legume, carnati si branza

Paste la cuptor cu legume, carnati si branza

Puneti pastele la fiert in 3 litri de apa clocotita cu putina sare, dupa indicatiile de pe pachet. Curatati

22 voturi    8 comentarii
1h 15 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 10 februarie 2011

    Delicios.

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

3 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente pentru doua portii de mancat pe saturate:
  • 1. 4 cotlete de porc
  • 2. 200 de gr paste (Farfalle)
  • 3. 3 linguri cu varf de masline fara samburi
  • 4. 3 linguri de mustar dulce
  • 5. 2 linguri otet
  • 6. 3-4 catei de usturoi
  • 7. 2 lingurite de cimbru
  • 8. 2 lingurite de busuioc

Raporteaza reteta

Retete
de Dulceata_de_trandafiri
Bagheta cu susan

Bagheta cu susan

Cui nu-i rascoleste amintiri mirosul de paine calda?...De ceva vreme tot zic si nu apuc sa ma tin

1 vot    4 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
"Kiss & Tell" - crema de ciocolata

"Kiss & Tell" - crema de ciocolata

Fiindca abia ce am intrat in mult asteptata - de unii - si hulita - de altii - luna a indragostitilor,

2 voturi    4 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Salata de cruditati

Salata de cruditati

Merele se curata de coaja si se dau pe razatoare. Morcovii si telina se curata si se taie cu mixerul

2 voturi    4 comentarii
15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Delicios.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Paste cu sos picant de vinete Paste cu sos picant de vinete

Pentru a savura aceste paste delicioase cu sos picant de vinete, vom incepe prin a taia cubulete toate legumele proaspat culese din

3 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
PENNE CU SOS PESTO