Se taie felii potrivite carnea de porc si se asaza intr-o tava, care in prealabil a fost unsa cu
undelemn. Se presara un praf de sare si se pune tava la cuptor, aproximativ 20 min.
Se intoarce carnea sa se rumeneasca si se stropeste cu vin.Usturoiul se piseaza si se amesteca cu
sare si apa pentru a nu prinde un gust rau cind se pune peste friptura fierbinte. Cind carnea
este rumenita pe ambele parti, se adauga sucul de rosii sau bulionul amestecat cu vin, se lasa
sa scada vreo 20 min, dupa care se inchide cuptorul si se pune usturoiul din abundenta.Se
serveste cu mamaliguta si cu salata acra

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii