autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Friptura de porc cu sos de bulion si vin

Autor: Valentin Baciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Valentin Baciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
1 kg. carne de porc, cu putina slanina, ulei, vin rosu, catei de usturoi, 4 cutiute de bulion din comert sau suc de rosii, sare, piper, dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se taie felii potrivite carnea de porc si se asaza intr-o tava, care in prealabil a fost unsa cu
undelemn. Se presara un praf de sare si se pune tava la cuptor, aproximativ 20 min.

Se intoarce carnea sa se rumeneasca si se stropeste cu vin.Usturoiul se piseaza si se amesteca cu
sare si apa pentru a nu prinde un gust rau cind se pune peste friptura fierbinte. Cind carnea
este rumenita pe ambele parti, se adauga sucul de rosii sau bulionul amestecat cu vin, se lasa
sa scada vreo 20 min, dupa care se inchide cuptorul si se pune usturoiul din abundenta.Se
serveste cu mamaliguta si cu salata acra
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu sos de bulion si vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
CREIER IN ALUAT

CREIER IN ALUAT

Se amesteca galbenusul cu faina, untul, sare dupa gust si se adauga treptat laptele iar la sfarsit

4 voturi    4 comentarii
15 min
Mancaruri cu carne
Fettuccini

Fettuccini

Macaroanele se fierb,normal,Pieptul de pui se prajeste si se pune de-o parte;la fel si dovlecelul.Intr-o

11 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg. carne de porc
  • cu putina slanina
  • ulei
  • vin rosu
  • catei de usturoi
  • 4 cutiute de bulion din comert sau suc de rosii
  • sare
  • piper
  • dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Valentin Baciu
Budinca de orez cu cascaval si ficatei

Budinca de orez cu cascaval si ficatei

Se fierbe orezul in apa multa( 1 parte orez- 3 parti apa)cu sare, piper, vegeta...eu am pus si un

0 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
RASOL DIN CARNE DE PASARE