1.Muschiul de porc se taie in felii groase, se sareaza ,se pipereaza si se prajeste in unt pe ambele parti.
2.Se toaca ceapa, se caleste in unt si se pune peste carne.Se adauga castravetii taiati julien, mustarul,sucul de rosii,vinul si se da la cuptor pentru 20 minute.Cand
carnea este bine patrunsa, se adauga smantana si se lasa sa mai dea cateva clocote.
3.Se serveste cu un vin rosu , dupa preferinta.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii