1.Muschiul de porc se taie in felii groase, se sareaza ,se pipereaza si se prajeste in unt pe ambele parti.
2.Se toaca ceapa, se caleste in unt si se pune peste carne.Se adauga castravetii taiati julien, mustarul,sucul de rosii,vinul si se da la cuptor pentru 20 minute.Cand
carnea este bine patrunsa, se adauga smantana si se lasa sa mai dea cateva clocote.
3.Se serveste cu un vin rosu , dupa preferinta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii