autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Friptura de porc cu vinete si cartofi

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 600 g cartofi, , 1 vanata, , 1 crenguta de rozmarin, , 5 linguri ulei de masline, , sare,, piper, , 1 lingurita cimbru uscat, , 2 rosii, , 4 fripturi, , 1 lingura de nuci taiate.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

1. Se spala cartofii si vanata. Cartofii se curata de coaja, apoi se taie toate legumele in cubulete. Rozmarinul, spalat si zvantat, se alege si se taie marunt. 2. Se prajesc vinetele in 3 linguri de untdelemn incins, se condimenteaza cu sare, piper si cimbru, dupa care se scot din tigaie. In locul lor, se pun cartofii si rozmarinul si se prajesc, amestecand intruna. Se adauga rosiile, taiate marunt, si se lasa sa fiarba la foc mic, circa 15 minute (cu capac). Se sareaza, se pipereaza. 3. Se spala carnea, se zvanta si se prajeste in untdelemnul ramas, circa 5 minute. Cand e aproape gata, se adauga nucile taiate si se lasa si ele sa se prajeasca usor. Friptura se serveste cu garnitura de vinete si cartofi cu rosii. Deasupra se presara rozmarin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu vinete si cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rosii si ardei umpluti cu carne de curcan

Rosii si ardei umpluti cu carne de curcan

Se spala ardeii si rosiile apoi la ardei li se indparteaza codita cu samburi printr-un capac mic

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Dovlecei cu carne si crema de cocos

Dovlecei cu carne si crema de cocos

Pentru inceput vom spala dovleceii sub jet de apă,ii curatam de coaja, îii taiem in jumătăţi,

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 600 g cartofi
  • 1 vanata
  • 1 crenguta de rozmarin
  • 5 linguri ulei de masline
  • sare,
  • piper
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 2 rosii
  • 4 fripturi
  • 1 lingura de nuci taiate.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Snitele de pui