autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Friptura de porc cu vinete si cartofi

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 600 g cartofi, , 1 vanata, , 1 crenguta de rozmarin, , 5 linguri ulei de masline, , sare,, piper, , 1 lingurita cimbru uscat, , 2 rosii, , 4 fripturi, , 1 lingura de nuci taiate.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

1. Se spala cartofii si vanata. Cartofii se curata de coaja, apoi se taie toate legumele in cubulete. Rozmarinul, spalat si zvantat, se alege si se taie marunt. 2. Se prajesc vinetele in 3 linguri de untdelemn incins, se condimenteaza cu sare, piper si cimbru, dupa care se scot din tigaie. In locul lor, se pun cartofii si rozmarinul si se prajesc, amestecand intruna. Se adauga rosiile, taiate marunt, si se lasa sa fiarba la foc mic, circa 15 minute (cu capac). Se sareaza, se pipereaza. 3. Se spala carnea, se zvanta si se prajeste in untdelemnul ramas, circa 5 minute. Cand e aproape gata, se adauga nucile taiate si se lasa si ele sa se prajeasca usor. Friptura se serveste cu garnitura de vinete si cartofi cu rosii. Deasupra se presara rozmarin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu vinete si cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
File de berbecut cu gogosele de cartofi (Miroase a ...Mai-adu ' )

File de berbecut cu gogosele de cartofi (Miroase a ...Mai-adu ' )

Fileul de berbecut se spala, de taie feliute de cca 3 cm grosime, se pipereaza si se sareaza. Cartofii

6 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Frigarui la cuptor din piept de pui si legume

Frigarui la cuptor din piept de pui si legume

Se pregatesc toate ingredientele pentru ca mai apoi asezatul lor pe betisoare sa mearga repede. Se

15 voturi    11 comentarii
59 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 600 g cartofi
  • 1 vanata
  • 1 crenguta de rozmarin
  • 5 linguri ulei de masline
  • sare,
  • piper
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 2 rosii
  • 4 fripturi
  • 1 lingura de nuci taiate.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Papricas din carne de manzat