1. Se spala cartofii si vanata. Cartofii se curata de coaja, apoi se taie toate legumele in cubulete. Rozmarinul, spalat si zvantat, se alege si se taie marunt. 2. Se prajesc vinetele in 3 linguri de untdelemn incins, se condimenteaza cu sare, piper si cimbru, dupa care se scot din tigaie. In locul lor, se pun cartofii si rozmarinul si se prajesc, amestecand intruna. Se adauga rosiile, taiate marunt, si se lasa sa fiarba la foc mic, circa 15 minute (cu capac). Se sareaza, se pipereaza. 3. Se spala carnea, se zvanta si se prajeste in untdelemnul ramas, circa 5 minute. Cand e aproape gata, se adauga nucile taiate si se lasa si ele sa se prajeasca usor. Friptura se serveste cu garnitura de vinete si cartofi cu rosii. Deasupra se presara rozmarin.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii