autor:

Ioana_Ciocan

» » Fripturi

Friptura de porc in vin rosu

Autor: Ioana_Ciocan (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 decembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ioana_Ciocan (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 decembrie 2015

Ingrediente
2 kg pulpa porc, 500-700 ml vin rosu sec, ulei masline, sare, piper, 4-5 catei usturoi, zeama de la o jumatate lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Pregatim o marinata din vinul rosu, zeama de lamaie, sare, condimente, uleiul de masline si cativa catei de usturoi tocati.

Apoi taiem carnea felii groase de un deget si o lasam la marinat 2-3 ore in frigider.

Acoperim vasul cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru o ora cuptorul incins in prealabil).

Scoatem folia si mai lasam 20-30 de min la cuptor pentru a se rumeni

Merge excelent alaturi de o salata de cruditati

pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc in vin rosu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de porc impanata la cuptor

Friptura de porc impanata la cuptor

Se unge bucata de carne intreaga cu putin mustar si ulei de masline si se condimenteaza pe toate

6 voturi    4 comentarii
40 min
Fripturi
Platou caraibian

Platou caraibian

1) Cartofii se curata de coaja se spala si se taie cuburi sau felii mai groase;morcovul se curata,se

11 voturi    19 comentarii
2h 10 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Rulada de muschi de porc cu mix de legume ca la adjud