Pregatim o marinata din vinul rosu, zeama de lamaie, sare, condimente, uleiul de masline si cativa catei de usturoi tocati.
Apoi taiem carnea felii groase de un deget si o lasam la marinat 2-3 ore in frigider.
Acoperim vasul cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru o ora cuptorul incins in prealabil).
Scoatem folia si mai lasam 20-30 de min la cuptor pentru a se rumeni
Merge excelent alaturi de o salata de cruditati
pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii