autor:

Ioana_Ciocan

» » Fripturi

Friptura de porc in vin rosu

Autor: Ioana_Ciocan (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 decembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ioana_Ciocan (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 decembrie 2015

Ingrediente
2 kg pulpa porc, 500-700 ml vin rosu sec, ulei masline, sare, piper, 4-5 catei usturoi, zeama de la o jumatate lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Pregatim o marinata din vinul rosu, zeama de lamaie, sare, condimente, uleiul de masline si cativa catei de usturoi tocati.

Apoi taiem carnea felii groase de un deget si o lasam la marinat 2-3 ore in frigider.

Acoperim vasul cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru o ora cuptorul incins in prealabil).

Scoatem folia si mai lasam 20-30 de min la cuptor pentru a se rumeni

Merge excelent alaturi de o salata de cruditati

pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc in vin rosu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Solduri de gaina cu rozmarin si cu cascaval Filadelfia

Solduri de gaina cu rozmarin si cu cascaval Filadelfia

Deocamdata pregatim cascavalul cu rozmarinul, tocam rozmarinul si intr-o farfurie punem: ¾ din cascaval,

32 voturi    24 comentarii
2h
Fripturi
Aripioare crocant de gustoase

Aripioare crocant de gustoase

Astfel ca, dragilor, aprindeti cuptorul la treapta 6 sau 200C, in functie de felul cuptorului, gaz

5 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Brasato alla Milanese