Friptura de porc in vin rosu

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Friptura de porc in vin rosu

Ingrediente

  • 2 kg pulpa porc
  • 500-700 ml vin rosu sec
  • ulei masline
  • sare, piper
  • 4-5 catei usturoi
  • zeama de la o jumatate lamaie

Mod de preparare

Pregatim o marinata din vinul rosu, zeama de lamaie, sare, condimente, uleiul de masline si cativa catei de usturoi tocati.

Apoi taiem carnea felii groase de un deget si o lasam la marinat 2-3 ore in frigider.

Acoperim vasul cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru o ora cuptorul incins in prealabil).

Scoatem folia si mai lasam 20-30 de min la cuptor pentru a se rumeni

Merge excelent alaturi de o salata de cruditati

pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mancare de stevie

Mancare de stevie

Reteta de mancare de stevie. Mancare de stevie reteta simpla si delicioasa. Cum se face mancarea de stevie. Retete cu stevie.

Mancare de stevie
Salata de cartofi cu smantana

Salata de cartofi cu smantana

Reteta de salata de cartofi cu smantana. Salata de cartofi cu smantana si usturoi reteta simpla. Retete de salata de cartofi....

Salata de cartofi cu smantana
Pasca poloneza

Pasca poloneza

Pasca poloneza
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor