autor:

Ioana_Ciocan

» » Fripturi

Friptura de porc in vin rosu

Autor: Ioana_Ciocan (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 decembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ioana_Ciocan (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 decembrie 2015

Ingrediente
2 kg pulpa porc, 500-700 ml vin rosu sec, ulei masline, sare, piper, 4-5 catei usturoi, zeama de la o jumatate lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Pregatim o marinata din vinul rosu, zeama de lamaie, sare, condimente, uleiul de masline si cativa catei de usturoi tocati.

Apoi taiem carnea felii groase de un deget si o lasam la marinat 2-3 ore in frigider.

Acoperim vasul cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru o ora cuptorul incins in prealabil).

Scoatem folia si mai lasam 20-30 de min la cuptor pentru a se rumeni

Merge excelent alaturi de o salata de cruditati

pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc in vin rosu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
FRIPTURA DE PUI

FRIPTURA DE PUI

Copanele se spala, se condimenteaza, se pun in tava. Peste ele se toarna ulei amestecat cu apa si

16 voturi    12 comentarii
1h
Fripturi
Friptura in marinata de lapte

Friptura in marinata de lapte

Pentru 4 persoane se sareaza bine 12 bucati de carne. Peste ele se adauga laptele si usturoiul pisat.

2 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 25 %
999.99 lei
749.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

9 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Friptura de pui cu orez si legume