Pregatim o marinata din vinul rosu, zeama de lamaie, sare, condimente, uleiul de masline si cativa catei de usturoi tocati.
Apoi taiem carnea felii groase de un deget si o lasam la marinat 2-3 ore in frigider.
Acoperim vasul cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru o ora cuptorul incins in prealabil).
Scoatem folia si mai lasam 20-30 de min la cuptor pentru a se rumeni
Merge excelent alaturi de o salata de cruditati
pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii