autor:

Fara foto

» » Fripturi

Friptura de porc inabusita

Autor: prodan natalia (Bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 ianuarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: prodan natalia (Bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 ianuarie 2007

Ingrediente
pentru 6/7 porti: 1kg de carne de porc, 100 g de ulei, 1 lingura de boia, 1 lingurita de piper vegeta dupa gust, 4 catei de usturoi pisati, 1 paharel de vin rosu (daca nu aveti incorporati doar apa),

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

33 voturi

Mod de preparare

Mod de preparare: se taie bucata de carne rondele, ca si pentru snitele, dar mai grosute, cam de un centimetru. Se pune uleiul intr-o cratita, apoi se aseaza carnea. Carnea se condimenteaza cu condimentele specificate, apoi se puntei vinul. Cu cateii de usturoi se face un mujdei si se incorporeaza la friptura. Se lasa pe aragaz circa 30 de minute, cu un capac deasupra. Se poate servi cu piure de cartofi sau garnitura se orez si mazare.
POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc inabusita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura inabusita din carne de porc si vitel

Friptura inabusita din carne de porc si vitel

Fripturile inabusite nu pierd nimic din savoarea celor prajite sau la cuptor, sunt foarte moi, gustoase

19 voturi    2 comentarii
1h 45 min
Fripturi
Friptură de porc înăbuşită

Friptură de porc înăbuşită

M-am gândit să pregătesc o friptură în oala de pământ pe care o folosesc de obicei pentru

7 voturi    2 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

33 voturi

Ingrediente

  • pentru 6/7 porti: 1kg de carne de porc
  • 100 g de ulei
  • 1 lingura de boia
  • 1 lingurita de piper vegeta dupa gust
  • 4 catei de usturoi pisati
  • 1 paharel de vin rosu (daca nu aveti incorporati doar apa)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Curcan umplut la cuptor