Friptura de porc la ceaun

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de porc macra si grasa 1kg
  • 4 cepe potrivite
  • 2 linguri suc rosii
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei
  • vin alb sau rosu
  • 6-8 catei de usturoi

Mod de preparare

Carnea se spala, se pune in ceaun cu o cana apa si 1 lingurita sare, se lasa sa dea un clocot, dupa care se scurge. Se pune din nou pe foc, cu 1 cana apa calduta, 1 cana vin, condimente. La jumatatea coacerii se adauga cele 4 cepe taiate fideluta si sucul de rosii. Se lasa sa fiarba la foc potrivit si cand e aproape gata se adauga usturoiul pisat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pui cu sparanghel si cartofi

Pui cu sparanghel si cartofi

Pui cu sparanghel si cartofi
Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise