Carnea se spala, se pune in ceaun cu o cana apa si 1 lingurita sare, se lasa sa dea un clocot, dupa care se scurge. Se pune din nou pe foc, cu 1 cana apa calduta, 1 cana vin, condimente. La jumatatea coacerii se adauga cele 4 cepe taiate fideluta si sucul de rosii. Se lasa sa fiarba la foc potrivit si cand e aproape gata se adauga usturoiul pisat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii