autor:

Fara foto

» » Fripturi

friptura de porc la cuptor

Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 iulie 2008

Ingrediente
muschi de porc taiati pe rotund (1 lingurita boia de condimente, putinlingura unt topit, o lamaie stoarsa sau putin otet peste muschi, ulei, mujdei

Dificultate: Medie Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

se pune ulei pe fundul tavii
se pune muschiul taiat
peste muschi se pune condimente, sare, mujdei niste zeama de lamine sau otet
si se baga la cuptor 20-25 min
in acest interval se invarte pe o parte si pe alta
Daca ti-a placut reteta noastra "friptura de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de porc la cuptor

Friptura de porc la cuptor

Carnea se spală, se porţionează, se şterge de apă cu prosoape de hârtie absorbante. Se aşează

8 voturi    18 comentarii
8h 30 min
Fripturi
Friptura de porc la cuptor

Friptura de porc la cuptor

Carnea se spala,se sterge,se bate putin ,se aseaza in tava ,se toarna 200 ml apa calda, 100 ml vin

20 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    denisa , 27 decembrie 2008

    Nici nu a stiut sa scrie reteta asta. Ce inseamna sa pui muschiul peste muschi, ca eu nu am inteles?

Dificultate

Medie

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • muschi de porc taiati pe rotund (1 lingurita boia de condimente
  • putinlingura unt topit
  • o lamaie stoarsa sau putin otet peste muschi
  • ulei
  • mujdei

Raporteaza reteta

Fara foto

denisa

Nici nu a stiut sa scrie reteta asta. Ce inseamna sa pui muschiul peste muschi, ca eu nu am inteles?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Gratar special de pui