autor:

Fara foto

» » Fripturi

friptura de porc la cuptor

Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 iulie 2008

Ingrediente
muschi de porc taiati pe rotund (1 lingurita boia de condimente, putinlingura unt topit, o lamaie stoarsa sau putin otet peste muschi, ulei, mujdei

Dificultate: Medie Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

se pune ulei pe fundul tavii
se pune muschiul taiat
peste muschi se pune condimente, sare, mujdei niste zeama de lamine sau otet
si se baga la cuptor 20-25 min
in acest interval se invarte pe o parte si pe alta
Daca ti-a placut reteta noastra "friptura de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de ceafa de porc la cuptor

Friptura de ceafa de porc la cuptor

Se cresteaza si condimenteaza ceafa de porc, cu piper si cimbru. Se unge cu putin ulei vasul si se

87 voturi    13 comentarii
1h
Fripturi
Friptura de porc la cuptor cu cartofi

Friptura de porc la cuptor cu cartofi

Carnea eu o pregatesc cu o zi inainte sa se marineze. Amestec berea cu sare, piper, ceapa taiata

2 voturi    0 comentarii
59 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    denisa , 27 decembrie 2008

    Nici nu a stiut sa scrie reteta asta. Ce inseamna sa pui muschiul peste muschi, ca eu nu am inteles?

Dificultate

Medie

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • muschi de porc taiati pe rotund (1 lingurita boia de condimente
  • putinlingura unt topit
  • o lamaie stoarsa sau putin otet peste muschi
  • ulei
  • mujdei

Raporteaza reteta

Fara foto

denisa

Nici nu a stiut sa scrie reteta asta. Ce inseamna sa pui muschiul peste muschi, ca eu nu am inteles?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
friptura de pui la cuptor