autor:

naty

» » Mancaruri cu carne

Friptura de porc la cuptor cu cartofi

Autor: naty (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 septembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: naty (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 septembrie 2015

Ingrediente
Pentru acesta aveti nevoie de:, pentru marinada:, 1 pahar de bere, 1 lingurita de sare, piper, -1 ceapa, -1 crengura mica rozmarin( stiu ca nu se leaga cu curry dar am pus ca mie imi place), , -1 bucata cotlet fara os de ~ 1 kg, -5 catei de usturoi, -1 lingurita sare, - piper, -1/2 lingurita turmenic, -1/2 lingurita curry, , -1,5 kg cartofi, 1-2 morcovi, -1 ceapa, -1 capatana de usturoi, -rozmarin/ cimbru, -sare, piper, -ulei

Dificultate: Redusa Timp: 59 min

2 voturi

Mod de preparare

Carnea eu o pregatesc cu o zi inainte sa se marineze. Amestec berea cu sare, piper, ceapa taiata bucati, rozmarin si pun carnea in marinada, la 12 ore o intorc daca nu o acopera. A doua zi o scot din marinada, amestec toate condimentele cu putin ulei si ung carnea pe toate partile. O dau la frigider pentru cel putin 30 min.
Intre timp curat legumele si le tai in patru sau 6 depinde de marime dar sa fie bucati destul de mari.
Dupa care intr-o tava asez o foaie de hartie, dar nu e obligatoriu, eu o pun ca sa nu rod tava daca se lipsec cartifii:)) si pun legumele care le amestec cu sare piper, rozmarin, ulei iar im mijloc se pune carnea. Se acopera cu hartie si se da la cuptorul incins in prealabil la 200 C timp de 25 -30min. dupa care se ia hartia si se mai lasa 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la cuptor cu cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kazier

Mancare de cartofi cu kazier

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste ,dupa ce s-a facut se

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Piftie

Piftie

Se curata jambonul bine, bine, se parleste si se pune in oala de presiune impreuna cu ceapa, sarea

9 voturi    4 comentarii
2h 40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

59 min

2 voturi

Ingrediente

  • Pentru acesta aveti nevoie de:
  • pentru marinada:
  • 1 pahar de bere
  • 1 lingurita de sare
  • piper
  • -1 ceapa
  • -1 crengura mica rozmarin( stiu ca nu se leaga cu curry dar am pus ca mie imi place)
  • -1 bucata cotlet fara os de ~ 1 kg
  • -5 catei de usturoi
  • -1 lingurita sare
  • - piper
  • -1/2 lingurita turmenic
  • -1/2 lingurita curry
  • -1,5 kg cartofi
  • 1-2 morcovi
  • -1 ceapa
  • -1 capatana de usturoi
  • -rozmarin/ cimbru
  • -sare
  • piper
  • -ulei

Raporteaza reteta

Retete
de naty
prajitura naty

prajitura naty

Se fac foile albe din 2 oua+4 linguri de lapte+4 linguri ulei+3 zahar si jumate pachetel amoniu

6 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Floricele de iarna

Floricele de iarna

Margarina trebuie sa fie la temperatura camerei, aceasta se amesteca cu zaharul pana ce devine

3 voturi    4 comentarii
45 min
Prajituri
prajitura fina

prajitura fina

Foi de cacao: Margarina se bate cu zaharul , apoi se adauga oul, cacaua, amoniacul stins si

5 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Intre tocana si gulas = ceaunita