autor:

naty

» » Mancaruri cu carne

Friptura de porc la cuptor cu cartofi

Autor: naty (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 septembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: naty (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 septembrie 2015

Ingrediente
Pentru acesta aveti nevoie de:, pentru marinada:, 1 pahar de bere, 1 lingurita de sare, piper, -1 ceapa, -1 crengura mica rozmarin( stiu ca nu se leaga cu curry dar am pus ca mie imi place), , -1 bucata cotlet fara os de ~ 1 kg, -5 catei de usturoi, -1 lingurita sare, - piper, -1/2 lingurita turmenic, -1/2 lingurita curry, , -1,5 kg cartofi, 1-2 morcovi, -1 ceapa, -1 capatana de usturoi, -rozmarin/ cimbru, -sare, piper, -ulei

Dificultate: Redusa Timp: 59 min

2 voturi

Mod de preparare

Carnea eu o pregatesc cu o zi inainte sa se marineze. Amestec berea cu sare, piper, ceapa taiata bucati, rozmarin si pun carnea in marinada, la 12 ore o intorc daca nu o acopera. A doua zi o scot din marinada, amestec toate condimentele cu putin ulei si ung carnea pe toate partile. O dau la frigider pentru cel putin 30 min.
Intre timp curat legumele si le tai in patru sau 6 depinde de marime dar sa fie bucati destul de mari.
Dupa care intr-o tava asez o foaie de hartie, dar nu e obligatoriu, eu o pun ca sa nu rod tava daca se lipsec cartifii:)) si pun legumele care le amestec cu sare piper, rozmarin, ulei iar im mijloc se pune carnea. Se acopera cu hartie si se da la cuptorul incins in prealabil la 200 C timp de 25 -30min. dupa care se ia hartia si se mai lasa 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la cuptor cu cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Musaca de legume cu carne

Musaca de legume cu carne

Carnea tocata se amesteca cu ceapa, marar, sare,piper,ienibahar,cimbru dupa gust si se caleste

11 voturi    11 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Tocanita saseasca de iepure servita la ceaon cu mamaliguta

Tocanita saseasca de iepure servita la ceaon cu mamaliguta

Un iepure zglobiu si tinerel, maruntit cu satarul, se lasa peste noapte la fragezit sa se imbete

2 voturi    1 comentariu
4h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

59 min

2 voturi

Ingrediente

  • Pentru acesta aveti nevoie de:
  • pentru marinada:
  • 1 pahar de bere
  • 1 lingurita de sare
  • piper
  • -1 ceapa
  • -1 crengura mica rozmarin( stiu ca nu se leaga cu curry dar am pus ca mie imi place)
  • -1 bucata cotlet fara os de ~ 1 kg
  • -5 catei de usturoi
  • -1 lingurita sare
  • - piper
  • -1/2 lingurita turmenic
  • -1/2 lingurita curry
  • -1,5 kg cartofi
  • 1-2 morcovi
  • -1 ceapa
  • -1 capatana de usturoi
  • -rozmarin/ cimbru
  • -sare
  • piper
  • -ulei

Raporteaza reteta

Retete
de naty
prajitura naty

prajitura naty

Se fac foile albe din 2 oua+4 linguri de lapte+4 linguri ulei+3 zahar si jumate pachetel amoniu

6 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Floricele de iarna

Floricele de iarna

Margarina trebuie sa fie la temperatura camerei, aceasta se amesteca cu zaharul pana ce devine

4 voturi    4 comentarii
45 min
Prajituri
prajitura fina

prajitura fina

Foi de cacao: Margarina se bate cu zaharul , apoi se adauga oul, cacaua, amoniacul stins si

5 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Friptura de pui cu legume si pere