autor:

Fara foto

» » , , Fripturi, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Friptura de porc la tava

Autor: PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 noiembrie 2009

Ingrediente
Ingrediente, 900 g carne porc, 50 g untura, 1 morcov, o ceapa, cateva boabe de piper, un catel de usturoi, sare., varza de bruxelles., Knorr delikat punga magica pentru friptura de porc cu usturoi si afumatura

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

7 voturi

Mod de preparare

Mod de preparare
Carnea macra din pulpa sau spata care se sareaza se adauga Knorr delikat punga magica pentru friptura de porc cu usturoi si afumatura si se pune la fript intr-o tava cu untura incinsa la cuptor tare. Se adauga morcovul, ceapa taiata subtire, usturoi si boabe de piper. Intre timp se intoarce friptura iar daca scade sucul lasat de carne, se adauga cate putina apa din cand in cand, stropindu-se friptura cu acest suc din tava.
Friptura este gata cand s-a rumenit pe ambele parti.
Cand este gata facuta, se scoate, se trece zarzavatul prin stercuratoare impreuna cu sosul ramas, iar friptura se taie felii si se serveste cu diferite garnituri ca: piure de cartofi, cartofi prajiti, fasole, varza calita, soteuri de legume.
Aici in poza am ales ca si garnitura varza de bruxeles
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la tava" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Friptura de porc la tava

Friptura de porc la tava

Cotletele spalate,uscate cu prosoape de hartie,condimentate din belsug,se pun in tava,se adauga uleiul,sucul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Fripturi
Friptura de porc la tava

Friptura de porc la tava

Carnea o spalam bine si o portionam. O tamponam cu niste servete de bucatarie. Luam o tava si punem

6 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

7 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente
  • 900 g carne porc
  • 50 g untura
  • 1 morcov
  • o ceapa
  • cateva boabe de piper
  • un catel de usturoi
  • sare.
  • varza de bruxelles.
  • Knorr delikat punga magica pentru friptura de porc cu usturoi si afumatura

Raporteaza reteta

Retete
de PETRUTA CARMEN JAVLA
CHEC BRAN

CHEC BRAN

Se bate albusul spuma tare. se face siropul din zahar si apa si se toarna fierbinte peste albusul

7 voturi    3 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
TORT DIPOLMAT CU FRUCTE EXOTICE

TORT DIPOLMAT CU FRUCTE EXOTICE

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul pana ce-si dubleaza volumul si se albesc,apoi se adauga

6 voturi    1 comentariu
24h
Torturi
spuma de fructe

spuma de fructe

Fructele coapte bine se curata foarte bine de frunze si se spala in strecuratoare, la un jet de apa

6 voturi    3 comentarii
20 min
Spume si creme dulci
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ficatei de pui cu mazare Ficatei de pui cu mazare

Se spala ficateii si se taie in cuburi. Se incinge uleiul intr-o cratita mica. Se soteaza ficateii in uleiul incins, iar dupa ce se

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Chiftele din dovlecel si ton Chiftele din dovlecel si ton

Curatam dovleceii de coaja, taiem pe jumatate si punem la fiert cu putina sare ( 25 minute). Ii scoatem intr-o strecuratoare unde cu

23 voturi    18 comentarii
1h
Aperitive
Tocanita taraneasca cu lipii de casa