autor:

Fara foto

» » , , Fripturi, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Friptura de porc la tava

Autor: PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 noiembrie 2009

Ingrediente
Ingrediente, 900 g carne porc, 50 g untura, 1 morcov, o ceapa, cateva boabe de piper, un catel de usturoi, sare., varza de bruxelles., Knorr delikat punga magica pentru friptura de porc cu usturoi si afumatura

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

7 voturi

Mod de preparare

Mod de preparare
Carnea macra din pulpa sau spata care se sareaza se adauga Knorr delikat punga magica pentru friptura de porc cu usturoi si afumatura si se pune la fript intr-o tava cu untura incinsa la cuptor tare. Se adauga morcovul, ceapa taiata subtire, usturoi si boabe de piper. Intre timp se intoarce friptura iar daca scade sucul lasat de carne, se adauga cate putina apa din cand in cand, stropindu-se friptura cu acest suc din tava.
Friptura este gata cand s-a rumenit pe ambele parti.
Cand este gata facuta, se scoate, se trece zarzavatul prin stercuratoare impreuna cu sosul ramas, iar friptura se taie felii si se serveste cu diferite garnituri ca: piure de cartofi, cartofi prajiti, fasole, varza calita, soteuri de legume.
Aici in poza am ales ca si garnitura varza de bruxeles
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la tava" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Friptura de porc la tava cu bere si inele glasate

Friptura de porc la tava cu bere si inele glasate

Berea da un gust nemaipomenit fripturilor. Incercati si veti fi placut surprinsi. Spalati si feliati

25 voturi    9 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Fripturã de porc la tavã cu portocale si rozmarin

Fripturã de porc la tavã cu portocale si rozmarin

Friptura noastrã preferatã, mai ales cã o pregãtesc cu o zi înainte...a doua zi merge direct

34 voturi    13 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

7 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente
  • 900 g carne porc
  • 50 g untura
  • 1 morcov
  • o ceapa
  • cateva boabe de piper
  • un catel de usturoi
  • sare.
  • varza de bruxelles.
  • Knorr delikat punga magica pentru friptura de porc cu usturoi si afumatura

Raporteaza reteta

Retete
de PETRUTA CARMEN JAVLA
CHEC BRAN

CHEC BRAN

Se bate albusul spuma tare. se face siropul din zahar si apa si se toarna fierbinte peste albusul

7 voturi    3 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
TORT DIPOLMAT CU FRUCTE EXOTICE

TORT DIPOLMAT CU FRUCTE EXOTICE

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul pana ce-si dubleaza volumul si se albesc,apoi se adauga

6 voturi    2 comentarii
24h
Torturi
spuma de fructe

spuma de fructe

Fructele coapte bine se curata foarte bine de frunze si se spala in strecuratoare, la un jet de apa

7 voturi    3 comentarii
20 min
Spume si creme dulci
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Crochete coapte de bostan Crochete coapte de bostan

Bostanul eu il curat de coaja, il tai in bucati potrivite si ii il fierb in supa pana se inmoaie. Ceapa o prajesc in ulei pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Aardappelkroketten-Crochete de cartofi