Carnea o spalam bine si o portionam.
O tamponam cu niste servete de bucatarie.
Luam o tava si punem in ea un strop de ulei,pe care il intindem cu un penson de bucatarie.
Punem bucatile de carne in tava.
O condimentam cu sare,piper si putina boia de ardei iute.
Ceapa o curatam si o taiem felii rotunde.
Rosiile le spalam si le taiem tot felii rotunde.
Le punem peste carne si feliile de rosii si cele de ceapa.
Punem cam 3 sferturi de cana de apa.
Acoperim tava cu folie,pe care o gaurim din loc in loc.
Dam tava in cuptorul incins,la o temperatura potrivita.
Cand este aproape gata,luam folia si stopim carnita cu vin rosu.
Mai dam 10 minute la cuptor,o scoatem si stropim iar cu putin vin si o mai punem inca 10 minute ,apoi o scoatem si o lasam la racorit.
Merge de minune cu muraturi si bineinteles un pahar de vin rece.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii