Carnea o spalam bine si o portionam.
O tamponam cu niste servete de bucatarie.
Luam o tava si punem in ea un strop de ulei,pe care il intindem cu un penson de bucatarie.
Punem bucatile de carne in tava.
O condimentam cu sare,piper si putina boia de ardei iute.
Ceapa o curatam si o taiem felii rotunde.
Rosiile le spalam si le taiem tot felii rotunde.
Le punem peste carne si feliile de rosii si cele de ceapa.
Punem cam 3 sferturi de cana de apa.
Acoperim tava cu folie,pe care o gaurim din loc in loc.
Dam tava in cuptorul incins,la o temperatura potrivita.
Cand este aproape gata,luam folia si stopim carnita cu vin rosu.
Mai dam 10 minute la cuptor,o scoatem si stropim iar cu putin vin si o mai punem inca 10 minute ,apoi o scoatem si o lasam la racorit.
Merge de minune cu muraturi si bineinteles un pahar de vin rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii