autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Friptura de porc la tava

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 februarie 2013

Ingrediente
1,400 kg carne de porc (muschi cu putina grasime) dezosata, sare, piper, boia de ardei iute, 1 ceapa, 2 rosii, ulei, vin rosu

Dificultate: Redusa Timp: 2h

6 voturi

Mod de preparare

Carnea o spalam bine si o portionam.

O tamponam cu niste servete de bucatarie.

Luam o tava si punem in ea un strop de ulei,pe care il intindem cu un penson de bucatarie.

Punem bucatile de carne in tava.

O condimentam cu sare,piper si putina boia de ardei iute.

Ceapa o curatam si o taiem felii rotunde.

Rosiile le spalam si le taiem tot felii rotunde.

Le punem peste carne si feliile de rosii si cele de ceapa.

Punem cam 3 sferturi de cana de apa.

Acoperim tava cu folie,pe care o gaurim din loc in loc.

Dam tava in cuptorul incins,la o temperatura potrivita.

Cand este aproape gata,luam folia si stopim carnita cu vin rosu.

Mai dam 10 minute la cuptor,o scoatem si stropim iar cu putin vin si o mai punem inca 10 minute ,apoi o scoatem si o lasam la racorit.

Merge de minune cu muraturi si bineinteles un pahar de vin rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la tava" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Friptura de porc la tava cu bere si inele glasate

Friptura de porc la tava cu bere si inele glasate

Berea da un gust nemaipomenit fripturilor. Incercati si veti fi placut surprinsi. Spalati si feliati

25 voturi    9 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Friptura de porc la tava

Friptura de porc la tava

Spalam si portionam carnea in felii mai groase, aproximariv 1-1,5 cm. Crestam feliile de carne cu

3 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rocsy Ciobanu , 15 decembrie 2014

    Multumesc!

  • Fara foto

    Rocsy Ciobanu , 15 decembrie 2014

    Ma bucur ca a fost pe placul vostru!

  • Fara foto

    Rocsy Ciobanu , 15 decembrie 2014

    Multumesc!

    • Fara foto

      Leah Gicuta , 11 decembrie 2014

      FFF BUN

    • Fara foto

      Rocsi (Chef de cuisine) , 12 decembrie 2013

      Liliana, Arimus va multumesc :)

    • Fara foto

      Arimus Lukan , 11 decembrie 2013

      super...am facut si pot sa va spun ca e un deliciu...

    • Fara foto

      Liliana Calin , 04 octombrie 2013

      o bunatate mmmmmmm

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

6 voturi

Ingrediente

  • 1,400 kg carne de porc (muschi cu putina grasime) dezosata
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • ulei
  • vin rosu

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

7 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Fara foto

Rocsi (Chef de cuisine)

Liliana, Arimus va multumesc :)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Chicken Fingers - (sau Piept de pui pane a la Ciobeni)