autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Friptura de porc la tava

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 februarie 2013

Ingrediente
1,400 kg carne de porc (muschi cu putina grasime) dezosata, sare, piper, boia de ardei iute, 1 ceapa, 2 rosii, ulei, vin rosu

Dificultate: Redusa Timp: 2h

6 voturi

Mod de preparare

Carnea o spalam bine si o portionam.

O tamponam cu niste servete de bucatarie.

Luam o tava si punem in ea un strop de ulei,pe care il intindem cu un penson de bucatarie.

Punem bucatile de carne in tava.

O condimentam cu sare,piper si putina boia de ardei iute.

Ceapa o curatam si o taiem felii rotunde.

Rosiile le spalam si le taiem tot felii rotunde.

Le punem peste carne si feliile de rosii si cele de ceapa.

Punem cam 3 sferturi de cana de apa.

Acoperim tava cu folie,pe care o gaurim din loc in loc.

Dam tava in cuptorul incins,la o temperatura potrivita.

Cand este aproape gata,luam folia si stopim carnita cu vin rosu.

Mai dam 10 minute la cuptor,o scoatem si stropim iar cu putin vin si o mai punem inca 10 minute ,apoi o scoatem si o lasam la racorit.

Merge de minune cu muraturi si bineinteles un pahar de vin rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la tava" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Friptura de porc la tava

Friptura de porc la tava

Bucata de carne o tavalim bine , bine prin marinata o saram, o piperam,o punem intr-o punga, o legam

9 voturi    4 comentarii
2h 3 min
Fripturi
Friptura de porc la tava

Friptura de porc la tava

Cotletele spalate,uscate cu prosoape de hartie,condimentate din belsug,se pun in tava,se adauga uleiul,sucul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rocsy Ciobanu , 15 decembrie 2014

    Multumesc!

  • Fara foto

    Rocsy Ciobanu , 15 decembrie 2014

    Ma bucur ca a fost pe placul vostru!

  • Fara foto

    Rocsy Ciobanu , 15 decembrie 2014

    Multumesc!

    • Fara foto

      Leah Gicuta , 11 decembrie 2014

      FFF BUN

    • Fara foto

      Rocsi (Chef de cuisine) , 12 decembrie 2013

      Liliana, Arimus va multumesc :)

    • Fara foto

      Arimus Lukan , 11 decembrie 2013

      super...am facut si pot sa va spun ca e un deliciu...

    • Fara foto

      Liliana Calin , 04 octombrie 2013

      o bunatate mmmmmmm

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

6 voturi

Ingrediente

  • 1,400 kg carne de porc (muschi cu putina grasime) dezosata
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • ulei
  • vin rosu

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

8 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Fara foto

Rocsi (Chef de cuisine)

Liliana, Arimus va multumesc :)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Chiftelute la cuptor